31 Juli

Var ett tag sen jag skrev något men har haft semester och varit i danmark några dagar med familjen. Kom hem i onsdags och har haft fullt upp sen dess därför jag inte hunnit skriva något. Tänkte jag skulle berätta lite om vad vi gjorde, på natten till den 24 Juli så åkte vi mot göteborg för att ta färgan över till dannmark kl 8 på morgonen :) För att sen när vi kom fram till danmark fortsätta att åka bil ett par timmar till dit vi skulle, ebeltoft som det heter :)





Sen på söndagen så tog vi lite sovmorgon eftersom vi nästan hade varit uppe ett dygn, åt en väldigt god frukost. Sen åkte vi in till ebeltoft och kikade runt lite på stan och kollade i supermarket butikerna vad som fanns. Det var ganska skönt att inte stressa och behöva göra något. Sen åkte vi hem och spela yatsy och poker :) Pappa jag och Paulina tog en långpromenadoch kollade runt lite i området.





På måndagen tog vi en tur till kattegattcentret och kollade in hajarna och alla roliga fiskar, sen matade dom sälarna och hade lite show. Sen styrde vi bilen hem och gjorde spagetti och köttfärssås och jag åt så mycket så jag knappt orkade göra något efteråt.









Sista dagen vi hade något att göra var tisdag och då åkte vi in till Århus och skulle gå och kolla runt på stan lite. Till en början hittade vi inte så mycket, fanns inga direkt jätte roliga butiker men till slut så kom vi till en butik där nästan allt kostade enbart 25 kronor. Väl därinne sprang vi runt och letade en stund, sen orkade vi inte göra så mycket mer så åkte hem till stugan igen.
På onsdagen var det bara att kliva upp klockan 6 för 8 skulle vi åka iväg så vi inte skulle missa färgan. Var faktiskt ganska skönt att komma hem men även skönt att slippa kristinehamn för några dagar :)

Dessa dagar som jag varit hemma har jag nästan enbart tränat och bara varit med Daniel :) Ikväll ska vi på The Ark i skövde, vann ju biljetter på jobbet :) Ska bli kul faktiskt, har aldrig varit på något sånt direkt förut.

Hoppas alla får en bra kväll! Puss och kram

22 Juli

Idag har det varit ett ganska tufft schema, hade mycket som jag skulle hinna med. Vaknade i morse och var ganska mörbultade kändes det som, var helt slut i kroppen. Känns att jag inte är van att träna men snart så vänjer jag mig nog. Åt frukost som vanligt som jag nu äntligen har lärt mig att äta :) Sen gick vi ner till gymmet jag och Daniel i regnet. Var ett ganska lång med skönt träningspass idag. När jag kom hem var det dags att laga mat så vi fick lite energi efter träningen också, blev spaghetti och köttfärssås, mums :) Höll på och tvättade under tiden också och sen var det dags att sätta igång med storstädningen så har dammsugit och skurat hela lägenheten samt torkat av lite allt möjligt, och nu ser det mer ut som en ordentlig lägenhet igen :) Min lillskrutt har nästan sovit hela dagen, söt som han är!
Nu på kvällen tog vi en tur över till Karlstad för att kolla läget på Rix Fm festivalen men måste faktiskt säga att det var inte lika roligt som för några år sen. Men kanske inte lika stort intresse nu som det var då.  Tog även en sväng in på stadium och fick med mig två linnen och en sporttopp hem som var välbehövligt :)

Hoppas ni haft en bra dag! Puss och kram

21 Juli

Vi var som sagt på Liseberg igår, var så trötta när vi kom hem så orkade inte uppdatera bloggen då så tänkte göra det lite nu. Vi åkte runt 7 igår morse ifrån Kristinehamn och var framme i Göteborg runt 10 någon gång, när vi kommer fram till Liseberg så står det att det inte öppnar förrän kl 11 så vi fick bestämt stå där utanför och vänta en stund men det kom väldigt mycket folk så var tur att vi var där. Tog en stund innan vi kom in men väl inne när vi hade köpt våra åkband så sprang vi till kanonen och balder först för det var ingen kö alls vilket var skönt. Senare på dagen så var det hur mycket kö som helst och typ minst en halvtimme 40  min till alla karuseller. Vi satt på gräsmattan och åt mat och myste runt lunch. Var riktigt mysigt och härligt att slippa stå i kö för att köpa mat för en gångs skull. Sen åkte vi lite mer karuseller och sen blev det glass :) Min chef ifrån jobbet ringde också under dagen och berättade att jag har vunnit biljetter till The Ark den 31 Juli, vilket faktiskt var ganska kul och jag blev väldigt överaskad :) Kanske inte mitt favorit band men det är kul ändå och komma ut och göra något, sen är det väldigt sällan jag någonsin vinner något. Vi åkte hem runt kl 4 från Göteborg för vi var så trötta, hade ju varit där hela dagen. Vi andra sov i bilen hem medans Daniel körde bilen. Kommer lite bilder också, mer finns på facebook :)













Hoppas alla hade en lika bra dag som jag hade igår! Min semester startade ganska bra och mer kommer det bli. Ska antaligen åka över till Karlskoga idag och hämta mina biljetter och gå på överkottsbolaget med mamma och mormor :) Ha en bra dag alla, jag ska ner och träna nu! Puss och kram

19 Juli

Idag steg jag upp ganska tidigt för vi skulle åka iväg till Sjötorp och äta lunch idag, var nere på gymmet kl 9 och körde lite maskiner :) Sen skyndade jag mig hem för att hinna ta en dusch innan vi skulle åka. Kom iväg runt kl 11 så var lagomt att äta lunch runt kl 12 när vi kom dit då. Tog en väldigt god fläskytterfile men grönpepparsås och pommes frites till. Sen tog vi en tur, gick runt och tittade lite och sen satt vi oss ner för att ta en glass i det fina vädret som faktiskt kom fram efter att vi hade ätit maten. Sen kollade vi när dom slussade lite båtar. Slänger in lite bilder så ni får se.









När vi kom hem så var det dags att pallra sig ner till gymmet igen för Daniel skull köra intervallträning och jag följde med och körde en halv timme på crosstrainern vilket jag inte trodde att jag skulle orka. Stolt över mig själv faktiskt! :) Nu ska vi snart cykla till coop och lidl och handla lite för att vi ska kunna göra kycklingsalladen som vi ska ha med oss till Liseberg imorgon :D Ha en trevlig kväll! Puss och kram

18 Juli

Har inte skrivit på några dagar men har haft ganska fullt upp faktiskt så har inte riktigt hunnit eller haft ork till att uppdatera. I fredags så gjorde jag sista dagen på jobbet innan jag gick på semester så nu har jag semester i två veckor framåt, vilket jag ser fram emot och det är verkligen behövligt :D När jag kom hem från jobbet i fredags så begav jag mig ner till gymmet på en gång för att träna med min syster och självklart Daniel då, men han sprang på löpbandet som han brukar göra när jag tränar. Sen åkte vi hem, pappa kom och hämtade oss för det regnade igen och vi hade inget paraply med oss, snäll som han är :) Sen gjorde vi lyxmat, lövbiff med klyftpotatis och bearnaisesås till och det var länge sen jag åt det sist så det var verkligen gott :) Sen tog vi lite glass till efterrätt och det var gott :)

Igår så åkte vi iväg till Filipstad med mamma och pappa på en liten bilträff, var trevligt till en början men sen började det ösregna så var inte lika kul att gå runt att titta utan paraply men skönt att komma från stan en stund i alla falll :) Tänkte slänga in några bilder från igår.







Idag vaknade jag ganska sent, tio över tio, var riktigt trött igår när jag gick och la mig. Nu har jag ätit frukost och ska försöka att ta det lugnt och senare ska jag iväg och träna med min syster. Ska bli skönt och träna idag igen för igår vilade jag, kändes lite tråkigt för jag var sugen på att träna igår.

Ha en bra dag alla! Puss och kram

15 Juli

Har hunnit med en hel del idag, börjar dock bli väldigt sliten nu på kvällen. Det jag har hunnit med att göra och lite som jag har kvar:

- Jobbat
- Träna
- Handlat
- Tvättat
- Städat
- Lagat mat
- Hämta syster
- Bytt sängkläder

Som sagt jag har hunnit med ganska mycket, men imorgon ska jag nog inte göra mycket, ska jobba några timmar på dagen sen tar jag SEMESTER :D Ska bli så skönt och jag ser verkligen fram emot det, vi ska hitta på en hel del kul under semestern så hoppas det kommer bli bra! Har en hel del saker att se fram emot som sagt:

- Filipstad på en lite bilträff 17 Juli
- Sjötorp 19 Juli
- Liseberg 20 Juli
- Danmark mellan 24-28 Juli
- Kolmården, inget bestämt datum

Igår så bakade vi ju bröd eftersom vi inte hade något hemma och det var kul att testa något nytt, det var faktiskt väldigt gott och kul grej att göra sådär efter jobbet på kvällskvisten. Här kommer lite bilder från gårdagen:











Hoppas alla haft en bra dag och får en bra dag imorgon :) Puss och kram



13 Juli

Gick som vanligt idag, eftersom jag jobbar tidigt denn veckan eller som man vanligtvis brukar göra kanske man ska säga. Man brukar ju oftast ha ett 7 till 4 jobb men inte jag, jag har blandat hela tiden typ. Dagen gick fort men så när jag skulle ta bussen hem till stan så ösregnade det och åska så var inte allt för sugen på att gå ner till bussen, tog bussen från jobbet till busstationen istället :) När jag kom hem mötte jag älsklingen vid galaxen så vi äntligen skulle träna igen, det är mitt nya tidsfördriv tror jag men det är kul :) Sen så skulle jag och Daniel och handla och på vägen så plcokade vi upp Lina så hon följde med hem till oss en stund, trevligt och se henne för det var längesen! :) Vi åkte även ut till jutviken nu på kvällskvisten och tog oss ett dopp och badade en stund, var ganska skönt till en början men efter en stund blev det ganska kallt.

Har precis tagit en skål med yoghurt och flingor och ska snart hoppa i säng, ha en bra kväll/natt! Puss och kram

12 Juli

Idag gick jag upp tidigt som vanligt när jag börjar klockan 8 i karlskoga. Var trött som vanligt när jag traskade upp och skulle äta frukost, och sen cykla till busstationen för att åka till jobbet. Dagen på jobbet gick ganska fort idag faktiskt och hann med mycket. Har även hunnit med att träna och varit och köpt en ny cykel som jag faktiskt behöver. Cyklar till busstationen varje dag så den kommer komma till anvädning :) Har gjort lite mat nu såhär på kvällskvisten och sitter nu och tar det lite lugnt i soffan, ska strax hoppa in i duschen också och fräsha till mig lite igen :)

Har precis gjort mig en smoothie som blev väldigt god :)

Recept på en enkel smoothie är:
1 dl Vanilj yoghurt
1 dl Mjölk
1 tsk Vaniljsocker
1/2 dl Fysta bär

Ni får en bild på den :)



Ha en bra kväll! Puss och kram


11 Juli

Har faktiskt för första gången den här sommaren och det här året badat ute i skärgårn och överhuvudtaget i sjön. Kan ju inte räkna med att jag var på skara sommarland igår. Jag och Daniel var ju ute i skärgårn och grillade lunchen som vi åt idag, hemgjorda hamburgare :) Sen låg vi i solen en stund, den stunden den faktiskt var framme kanske man ska skriva, var ganska molnigt. Sen åkte vi hem och jag åkte upp till mamma och pappa med bamse en stund så han fick vara ute och springa lite i gräset :) Vi fikade lite och åt glasstårta sen skulle jag bege mig hem för att äntligen gå ner för att träna igen! Daniel följde också med ner men han körde lite intervall istället. Har faktiskt kommit igång ganska okej nu, men klarar mig inte själv än i alla fall, imorgon ska jag träna med Paulina :D

Slänger in lite bilder från dagen







Sen när vi hade tränat och skulle bege oss hem så hade vädret vänt upp och ner på sig själv tror jag, det stod som spön i backen och jag var inte allt för sugen på att gå hem ifrån träningen så ringde pappa och han kom självklart och hämtade och körde hem oss snäll som han är :D



Ha en bra kväll! Jag ska mysa ner mig i soffan och titta på avatar med mina älsklingar :) Puss och kram

11 Juli

Kommer nog bli lika varmt ute idag som det var igår. Gick upp för en stund sen och har nu ätit mig en stadig frukost med flingor och yoghurt och sen två smörgåsar. Väntar på att pappa ska ringa och säga att vi kan åka och tvätta bilen för det behövs verkligen nu, har inte gjort det på över en månad tror jag. Ska även åka ut till skärgårn runt lunch och grilla lite med Daniel och vi ska lägga oss lite i solen och steka också för jag måste få färg nu, jag är blekast i stan nästan för att jag inte hinner vara ute i solen när jag jobbar.  Ska åka ner och träna när gymmet har öppnat sen också så att det inte glöms bort att jag måste röra på mig. Var ute och tog en promenad igår jag och Daniel, gick förbi gästhamnen och tittade på de fina båtarna som var med i poker run. Här kommer några bilder från poker run i alla fall :)





Ska ta mer bilder idag när vi är ute i skärgårn idag, blir lite tråkigt att läsa utan bilder kanske för de få som faktiskt läser. Jag ska klä på mig och ta mig ut nu så ha en bra dag! Puss och kram

10 Juli

Vi gick upp hyfsat tidigt i morse, daniel tidigare än mig men jag vaknade runt halv åtta och vid 9 någon gång så styrde vi bilen mot skara sommarland :) Var lite molnigt till en början när vi kom dit men sen så sprack det upp och solen kom fram och det stekte på ganska bra. Hoppas att jag har fått lite färg nu också men det märks väl imorgon när jag vaknar. Var trevligt och vara från stan ett par timmar och göra något annat.

Kommer lite bilder här från dagen!















Ganska sliten av att ha varit i solen hela dagen men har varit skönt, nu har vi precis ätit mat och bara tar det lite lugnt, vi ska ut och gå en promenad sen också :) Hoppas alla får en trevlig kväll! Puss och kram

9 Juli

Har hunnit med hyfsat mycket idag faktiskt, lite allt möjligt som var bra att jag hann :)

- Dammsuga
- Diska
- Tömma kattlådan
- Växla pengar
- Hann hämta frysväskan som vi ska ha med imorgon
- Göra lite mat innan jag åkte till jobbet

Däremot så behöver jag verkligen tvätta i helgen eller till veckan, börjar ta slut på alla rena kläder både för mig och Daniel :P Var en riktigt seg dag på jobbet idag, men skönt när jag äntligen fick sluta och komma hem! :) Sitter nu och försöker att ladda för imorgon när vi ska åka till skara. Hann inte träna innan jobbet idag heller men har fortfarande träningsvärk från i onsdags så hade jag tränat idag hade jag nog inte kunnat röra mig imorgon.

Ha en bra helg nu alla, kommer bilder från skara imorgon eller söndag också :)
Puss och kram

8 Juli

Kom ju äntligen till skott och köpte mig ett gym kort igår, det blev tillslut på galaxen efter många om och men och beslut vart jag skulle bestämma mig för att börja träna. Var nere och tränade med syster igår så hon visade mig lite olika övningar, det var kul :D Var nere idag också innan jag skulle åka till jobbet, däremot så gick jag bara på löpbandet idag för jag har så enormt med träningsvärk men det är så gött! :) Då känns det att man har gjort något och det är så skönt att jag äntligen har kommit igång, nog mycket tack vare Daniel! Längtar tills kl är efter halv 9 imorgon för då är det äntligen helg för mig, och inte långt kvar tills vi ska åka till skara sommarland :D Måste växla alla småmynt vi har samlat ihop också så vi kan betala inträde och så att vi har lite mat under dagen också, ska ta med oss lite picknick också :)

Min syster har gjort om bloggen som jag ville ha den nu också, tack så mycket :D

Daniel har beställt en ny kamera idag också så jag hoppas vi hinner få den innan helgen så vi kan ha med den till skara :D

Kommer en bild på mina små skruttar! <3



Ha en bra kväll! Puss och kram

6 Juli

Nu sitter jag här i soffan och tar det lungt igen, försöker i alla fall. Ska snart ut och ta en promenad med Daniel :) Igår flyttade vi om och grejade här i lägenheten så nu ser det lite bättre ut! Blev riktigt bra, tack vare älskling! :) Hann inte med och träna igår som jag skulle göra, blev så mycket att göra innan jag skulle till jobbet, var tvungen att göra mat innan också så jag skulle slippa att hungra ihjäl på jobbet på kvällen. Kom hem runt 9 halv 10 och det var bara att hoppa i säng på en gång nästan, gick upp klockan 6 idag eftersom jag började klockan 8 i Karlskoga. Dagen på jobbet gick ganska segt, hände inte så mycket så var överlycklig när jag slutade klockan 1 och fick åka hem :D Kom hem och tog det lungt en stund, sen hämtade Paulina mig och skjutsade mig till sjukhuset för det var dags för allergispruta igen, jobbigt. Sitter och har ganska ont i armen som det är just nu, den är svullen och tung som fan! Imorgon ska jag gå upp i hyfsat tid och ta en promenad först för att sen gå ner till gymmet och träna med Paulina innan jag ska till jobbet :) Ser framemot det och hoppas att det kommer gå bra! :D

Längtar tills på lördag också för då ska vi åka till skara sommarland och bada och mysa lite, ska ta med en picknick korg med lite olika godsaker i också! Köpte jordgubbar idag, var tvungen att köpa två liter för det var så billigt! Gott ska ta mig en promenad nu snart sen ska jag äta jordgubbar när jag kommer hem :D

Här kommer jordgubbar och glass som jag äter nu :D



Ha en bra kväll! Puss och kram



4 Juli

Sov som en stock i natt och hade väldigt svårt att vakna i morse, var nog sliten efter gårdagen. Har ätit en god frukost med yoghurt och flingor och en smörgås med ost och gurka på :) Just nu sitter jag och tar det lite lugnt, ska snart börja göra mig iordning så att vi kan åka upp med min lilla skrutt till mamma och pappa så han får springa ute lite i det varma vädret! Ska ner och träna nu också, ska bli skönt :) Ska köpa mig ett gymkort till veckan så jag verkligen kommer igång nu :)

Ha en bra dag! Puss och kram

3 Juli

Har nu suttit ganska länge och försökt att göra om designen på bloggen men har inte kommit så långt och jag är verkligen inte nöjd men den får se ut såhär just nu och jag hoppas det duger för de få som verkligen läser detta. Var ju i Mariestad idag på veteranrally och det var faktiskt väldigt mysig och trevligt, vart ute i solen hela dagen så jag är ganska sliten nu på kvällen. Hoppas bara att jag har fått någon färg nu då, har grymt svårt att bli brun :( Imorgon är det tänkt att vi ska åka ut till jutviken en sväng och lägga oss och steka lite, kanske ta oss ett dopp också :)

Nej nu ska jag ta och umgås men min älskade Daniel och min sötaste kissemiss :) Ha en bra kväll! :) Puss och kram


En bild på mig och Daniel från idag :)


3 Juli

Idag var det dags att stiga upp lika tidigt som jag har gjort hela veckan för vi ska nämligen åka på veteranrally med mamma och pappa :) Är måttligt trött men jag överlever nog dagen, kommer vara ute i solen och steka hela dagen s jag hoppas att jag kommer få lite bättre färg nu också. Igår var sista dagen jag jobbade för den här veckan vilket var skönt för jag behöver lite ledighet :) Veckan har gått ganska fort, jobbat dagpass och det har varit skönt, nästa vecka blir det kvällspass hela veckan men jobbar bara två veckor till sen är det SEMESTER :D

Daniel och jag har tänkt att flytta om och greja lite i längeheten också under helgen så att det ser ut lite mer som ett vardagsrum här. Får se om vi ens kommer hinna och ha ork till det den här veckan. Just nu står Daniel i duschen och Bamse har slängt sig på golvet som vanligt och ser allmänt söt ut :D Hade tänkt att jag skulle ta lite bilder under dagen så dom kommer troligtvis komma upp här senare idag eller imorgon, får se.



Hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha! Puss och kram

RSS 2.0