29 April

Idag är jag ledig vilket är väldigt skönt, har jobbat monster pass hela veckan och har endast ett pass kvar imorgon, dock är det kväll vilket är lite synd eftersom det är fredag. Har städat och plockat lite i lägenheten här igen och sen varit uppe hos mamma och pappa och tvättat igen, hur mycket som helst. Hänger tvätt i hela deras hus nu :P Har även packat ner lite mer i några lådor, sånt som vi inte använder direkt. Ska försöka att byta mitt pass den 28 maj också så att jag har hela eftermiddag och helgen på mig att flytta. Jobbar kväll till kvart över 8 den dagen så känns som att jag inte kommer hinna med lika mycket då eftersom jag är hemma efter 9 någon gång då, och då är det bättre att jag slutar 12 då så jag kan börja flytta på en gång :)

Ska försöka fixa med deklarationen idag också så man kan få pengarna någongång en också :) Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa resten av eftermiddagen/kvällen! Ha det bra! Puss & kram

24 April

Jobbig dag idag, vaknade av att Bamse river ut all mat över hela golvet för att han ska jävlas eller något, vet inte riktigt vad han fick för sig. Åkte till jobbet för att försöka göra det bästa utav dagen, kommer dit och är helt slut i huvudet, ringde som fan så det var bara att börja jobba. Sen stog jag och väntade bussen länge länge länge, vilket var extra långtråkigt idag eftersom batteriet i ipoden hade tagit slut påvägen dit. Åkte hem och Daniel mötte mig på busstationen så jag slapp gå hem. Sitter nu hemma i soffan och funderar på vad jag ska göra, Daniel tycker att jag ska börja med maten men har ingen ork till det känns det som. Men det blir nog så ändå :P

Sen blir det nog att kanske göra sig iordning lite och åka brt till Jana eftersom hon fyller 20 idag så ska säga grattis och se vad det är för folk som är där :)
Ha en bra kväll! :)  Puss & Kram

23 April

Idag är det äntligen fredag och helgen är kommen, dock så är det väldigt synd att jag inte är ledig. Jobbar hela helgen men har korta pass så det går nog ganska fort hoppas jag. Idag var det en jobbig dag på jobbet, hann knappt att ta rast för att det bara ringde och ringde och tog aldrig slut. Men äntligen kl 16.15 så slutade jag vilket var så enormt efterlängtat, har varit helt slut i huvudet idag. När jag kom till stan så hämtade Daniel upp mig vid busstationen och vi åkte upp till mamma och pappa och pratade lite :) Sen beställde jag pizza och hämtade den och åkte  hem och slängde mig i soffan med min efterlängtade Coca Cola, så gott! :) Nu ligger jag i soffan och ska börja titta på Talang 2010, får se om det är något som är att ha idag. Har enormt ont i huvudet också så kommer antagligen att somna väldigt tidigt ikväll, ska ju ändå upp och jobba imorgon så gör väl inte så mycket.

Ha en trevlig kväll alla! :) puss & kram

22 April

Har kommit en bit på vägen nu i alla fall, packat ner tre lådor och kört hem alla matlådor som jag har lånat av mamma och pappa dom senaste månaderna. Dom undrade vart alla lådor tagit vägen, det blev en hel kasse. Idag har jag städat och plockat iordning lite i lägenheten, tycker ändå att det ser väldigt stökigt och rörigt ut, får väl göra det en månad här framöver tills vi ska flytta så kommer allt bli mycket bättre sen :D Ringde även till bredbandsbolaget för att höra hur jag ska göra med flyttanmälan, jo den anmälde jag men förstår inte vad som ska ta upp till 5 veckor att flytta, kommer vara utan internet i över 1 månad vilket känns jävligt pissigt med tanke på att jag gör i princip allt över internet. Får åka hem till mamma och pappa eller kolla det viktigaste i mobilen i så fall. Inte långt kvar tills Daniel fyller 30 nu heller, bara någon vecka kvar och sen blir han gammal, haha nej då det blir han inte men känns lite som det. Just nu ligger snutten bredvid mig och sover i soffan, min gosekatt :) Har varit ute på gården med han idag också, skönt att han får lite friskluft ibland också :)
Daniel gick precis iväg till sin bror och ska hjälpa honom med datorn, vet inte riktigt vad jag ska göra, har redan gjort matlåda tills imorgon så det behövs inte göras. Har varit extremt skönt att jag varit ledig i två dagar. Jobbar nu hela helgen och tills på onsdag så är jag ledig torsdag jobbar fredag och är ledig nästa helg, lycka! :D Vet inte riktigt när jag ska ta tag i att tvätta igen eftersom torktumlaren är trasig här så får jag köra upp alla kläder till mamma och pappa för här finns det ingenstans jag kan hänga det.

Tänkte att jag skulle skriva en lista på vad jag behöver köpa på Ikea till nya lägenheten också:

- Badrumsmatta
- Underlakan
- Papperskorg till toaletten
- Galgar
- Ljusstakar
- Stora handdukar
- Små handdukar
- Mattor till hallen och vardagsrummet
- Hatthylla?
- Skohylla?

Vet inte riktigt när jag kommer åka dit, har varit i Karlstad ett antal gånger den här månaden men jag har inte fått åka till Ikea för det kan vänta tills vi har flyttat. Känner på mig att jag kommer glömma bort hälften när vi väl kommer till Ikea. Finns mycket jag skulle vilja ha, får se hur mycket pengar det kommer finnas, har ganska mycket jag kommer att försöka dra in på så jag kan köpa allt jag vill ha! Ska ju försöka hinna spara något så vi kan göra något i sommar också.

Skrutten låg och sov förut <3

21 April

Var ett tag sen jag skrev nu igen, har inte gjort så mycket så det finns inte så mycket att skriva om då egentligen. Går 100 % nu så finns inte så mycket annat jag hinner med mer än att sova äta och åka till jobbet. Har börjat packa lite smått eftersom det bara är ca en månad kvar tills vi flyttar nu, skönt! :) Kommer inte ha så mycket tid längre fram och packa så lika bra att börja i tid. Finns ju ganska mycket att ta reda på också, hur mycket som helst känns det som, tar aldrig slut :P Inte kul att man vaknade upp i morse och såg att det snöade ute, var som sagt ledig idag vilket jag verkligen uppskattade enormt, har känt mig väldigt kraslig några dagar så kände att jag behövde vara ledig :) Åkte iväg till karlstad en sväng också med syster och Daniel för jag skulle till tandläkarn så vi passade på att åka till bergvik och shoppa lite. Fick med mig ett par nya skor hem, eftersom mina andra pumps har gått sönder så kände jag att jag behövde nya :) Sen följde det även med ett par linnen hem också vilket behövs om det någon gång ska bli sommar! Hade tänkt att jag skulle rensa lite bland mina skor och kläder och se om det finns något som jag kan slänga men verkar som att jag använder allt i alla fall någon gång ibland.

Nej nu ska jag fortsätta att packa lite, ha det så bra! :) puss och kram

5 april

Var ju ett tag sen jag skrev, har haft fullt upp med jobb, sova, äta, familj, pojkvän och min söta katt :) just nu sitter jag på jobbet och det finns inte så mycket att göra, vill egentligen hem men tjänar ju extra idag så sitter kvar tills jag ska hem sen. Bytte ju till sommardäck igår och det snöar som fan här i karlskoga, får se hur resan hem går men bara vi kör lugnt så :) har nog tänkt att jag ska köpa en ny telefon oxå, är trött på den jag har nu, får se vad det blir för någon :p har några som jag skulle vilja ha men har lite beslutsångest just vilken jag ska ta. Nej nu ska jag gå på frukost snart, ha det bra alla! Puss och kram

RSS 2.0