21 December

Endast 3 dagar kvar till självaste julafton, känns helt overkligt att det faktiskt är ju nu. Året har gått extremt fort och jag har snart gått redan ett halvår i skolan och jag trivs toppen bra i klassen, alla är så positiva och glada och peppar varandra :) igår hade vi sista föreläsningen innan vårat lilla jullov som börjar nu :) Fick en otroligt bra bedömning på min praktik och så jag är mer är lycklig :D

Igår var jag tillbaka på gamla vanliga jobbet igen och det kändes faktiskt skönt! Har saknat så många så va skönt och bara få krama om alla och prata om allt mellan himmel och jord :) hänt massa nytt på jobbet som är dags att ta igen nu!

Älskar att det är snö ute, det är så mysigt :) då kan man sitta inne med tända ljus och krypa ner under filten och bara mysa mysa mysa :)

Ni får lite bilder, dax att sova sen! Puss och kram


7 December

Idag gjorde jag min sista dag på praktiken och det känns väldigt jobbigt och tråkigt, jag kommer sakna alla ungar och fröknar hur mycket som helst! Har haft otroligt bra och roliga veckor på förskolan tillsammans med alla. Och självklart är dom hur söta som helst och ger mig en liten present, underbara människor! :) nu är det bara att ta tag i själva redovisningen som jag ska ha nästa vecka så den blir bra :) idag har jag varit sentimental och släppt en tår och nu ligger jag i soffan och har bäddat ner mig och tycker synd om mig själv! Har en hel del att göra denna vecka och nästa innan jag ska tillbaka till jobbet som vanligt, kommer antagligen ta ett jobbigt men ändå ett beslut som jag faktiskt vill!

Jag saknar min lilla mysprutt vill jag bara tillägga! :)
Ha en bra kväll! Puss och kram


RSS 2.0