Söndag

Idag har jag bakat lussekatter med mamma och Paulina, det var trevligt och mysigt. Hann även hämta in vitmossa som jag har satt i min adventsstake nu och tänt första adventljuset :) Har tyvärr inga bilder att lägga in just nu men det kommer när jag har lite mer tid så jag kan lägga in dem. I veckan måste jag plugga också för på fredag har jag sluttestet för geografin. Ska även träffa Lina, skönt för det var väldigt länge sen.
Ha en trevligt kväll! Kram

.......

Jag är så enormt besviken, vill inte ens finnas längre.

Lördag

Det var ett tag sen jag skrev här sist, har haft fullt upp att göra hela veckan. Har hunnit med sjukhusbesök, plugga, jobba och bara försöka att ta det lugnt. Nu har jag äntligen skickat in mitt sista uppdrag i geografin så nu är det bara betygsdialogen kvar och den hoppas jag går bra! En uppsats kvar i samhällen att skriva men den kommer nog bli bra, har redan börjat på den och den ska inte vara inne än på några veckor.
Har börjat tagit fram julgrejerna också, ljusstakar och stjärnor i fönstren och jag ska även göra iordning en liten andventsljusstake som vi kan tända imorgon bitti när vi sitter och äter frukost, mys! :) I veckan ska jag till tandläkarn igen och på torsdag ska min lilla skrutt till veterinären på djursjukhuset i karlstad och kastreras. Hoppas att det går bra bara!
Daniel är ute på krogen ikväll, tråkigt för mig för det betyder att jag saknar han när jag sitter här hemma själv och sitter vid datorn eller ligger i soffan framför tvn. Hoppas att han ringer och säger att han vill hem snart!

Ha en bra kväll/natt alla, nu ska jag lägga mig i soffan igen :) Kram

Söndag

Idag fick jag en riktigt härlig och lång sovmorgon och jag tyckte att jag förtjänade den, somnade framför tvn igår till transformers. Var riktigt trött, Daniel kom och väckte mig efter en timme för han hade redan lagt sig. Var uppe hos mamma och pappa och hämtade mig en matlåda tills imorgon så slapp jag göra det själv, kassler, broccoli och potatisgratäng blev det! Mums mums! Åkte sedan hem för att sätta igång och plugga ordentligt, jag har kommit en bra bit på vägen och har bara två svåra frågor kvar. Dom kanske jag kan ta lite utspritt under veckan om jag orkar annars får jag plugga ihjäl mig på lördag innan jag ska skicka in dom. Har även tvättat idag men är inte klar än, väntar på att maskin två ska vara klar snart men mina jeans. Så jag kan sätta på den sista maskinen för dagen. Sitter och funderar lite på vad vi ska äta till kvällsmat, har inga förslag alls på det idag, kanske får ta en sväng till maxi och titta sen, måste ändå köpa lite små saker som jag ska ha med mig till jobbet den här veckan. Imorgon sätter det igång igen, bara att prata i telefon igen då! Haha i fredags var det faktiskt en kund som ringde in och var full, han var helt borta och kom inte riktigt ihåg varför han ringde först men tillslut så kom han fram till vad han skulle ha. En del kunder är för roliga men det är bara att le och ta nästa samtal som våran utbildare säger varje gång.
Jag vill ha mina pengar ifrån a-kassan nu också så jag kan köpa min soffa och massa andra grejer jag vill ha och behöver till lägenheten. Snart börjar det närma sig jul och nästa helg är det första advent och man får ta fram massa julsaker, ska plocka fram min lilla julgran och ljusstakarna jag har fått av mamma och pappa :) Mysigt det kommer bli, jag längtar! Daniel har styrkelyfts tävling på lördag som jag ska gå och kolla på också, hoppas att det går bra för han, men det tror jag nog han tränar ju hela tiden och gör knappt något annat. Imorgon ska jag ringa och boka tid för kastrering till min lilla sötnos i karlstad också. Nej nu ska jag krypa ned bredvid min sötnos och gosa lite :)
Ha en fortsatt trevlig dag alla för det ska jag ha! Kram

Fredag

Äntligen fredag och helg, har varit en tuff vecka att gå upp varje morgon och vara extremt trött. I torsdags tog vi våra första samtal på kundtjänsten och det gick väldigt bra faktiskt men först var jag nervös, nu flyter det på väldigt bra :) Idag fick jag en arg kund som kallade mig massa konstigheter men det är bara att andas och le innan man tar nästa samtal och så är allt som bortblåst sen! Behöver verkligen plugga i helgen så att jag hinner med allt tills det ska vara klart också, börjar närma sig och ta slut och då är det bara att köra på med jobbet och hoppas att allt flyter på som det ska.
Har redan hunnit laga mat, diska och plocka iordning lite nu sen jag kom hem och nu kollar jag runt lite på internet och ska snart lägga mig framför tvn och bara slappa och gosa lite med min lilla skruttkatt :)
Ha en bra kväll!


Tisdag

Idag var det en bra dag på jobbet! Skönt att vara ett steg närmare och imorgon ska vi äntligen börja prata i telefonen :) Lite pirrigt innan första samtalet men det går nog bra :) Nu tittar jag på Desperate Housewives :) Har pluggat idag också och känner att jag är trött i huvudet nu, så sen ska jag sooova :D
Ha en bra kväll!

Måndag

Nu har en ny vecka börjat och det känns bra på jobbet. Igår tog jag det enbart lugnt och bara var för jag var grymt sliten efter veckan. Har inte gjort mycket mer idag än att vara på jobbet, borde egentligen ha pluggat men hade inte lusten till det idag så får nog ta och göra det imorgon när jag slutat. Nu ska jag gosa med min gosekatt <3
Ha en bra kväll!

Lördag

Idag hade jag sovmorgon och jag sov så himla skönt :) Innan lunch så skjutsade jag upp Bamse så han fick hälsa på min mor och far lite och busa av sig lite :) Träffade Sophie förut idag och tog en fika och det var så skönt att träffa henne igen och bara kunna prata om vad som helst! :) Har även hunnit med att stor städa lägenheten, dammsugit och skurat överallt och fixat och dolat lite. Nu har jag precis ätit mat för jag ska iväg till Julia där det ska festas men dock inte från mitt håll för jag har inga pengar :( Nej men sen är jag inte sugen heller så jag är med och umgås i alla fall!
Nu ska jag dra, ha en bra kväll alla! :)

Fredag

Äntligen fredag och helg! :D Ska enbart ta det lugnt och bara vara. Ska försöka träffa Sophie i helgen också, skönt att prata av sig lite :) Just nu tittar jag på Idol, vilket är sådär :P Jobbet den här veckan har varit mycket men väldigt intressant och redan nästa vecka ska vi börja prata i telefon :D
Ha en bra fredagkväll! Kram

Torsdag

Nu har det snart gått en vecka på jobbet för imorgon är det FREDAG :) Skönt som tusan, jag har varit helt slut efter jobbet den här veckan, jobbigt att gå upp vid 11 som vanligt och nu måste jag gå upp typ  halv 7, men jag vänjer mig efter ett tag antar jag. Jag skulle ju försöka plugga idag men har inte gått så bra än, är trött och orkar inte läsa så mycket. Imorgon är det fredag och då ska jag bara åka hem och lägga mig i soffan och bara ta det lugnt och knappt göra någonting.
Ha en bra kväll och sov gott i natt :) Kram

Tisdag

I morse var det lika jobbigt att gå upp som igår, men jag hoppas att jag vänjer mig snart. Var jätte trött på jobbet idag så jag nästan somnade :P Är jätte seg nu så jag ska nog lägga mig och ta det lugnt och bara vara.
Ha en bra kväll i alla fall :) Kram

Måndag

Igår hade jag jätte svårt att sova bara för att jag var tvungen att gå upp tidigt i morse, men till slut så somnade jag äntligen och då kommer min lilla skruttkatt och väcker mig, men jag kan inte bli arg på han för han är världens goaste :) Jag vaknade i tid i alla fall och det var bara att gå upp och göra sig i ordning och snart åka till jobbet, jag plockade upp Elin på vägen så slapp jag åka själv. Skönt att inte komma själv första dagen :) Har varit jätte mycket att ta in i huvudet idag verkligen, först gick vi runt och jag bara yrade bort mig, men sen blev det brandutbilning och sen började den riktiga utbildningen jag verkligen kom dit för, var helt slut i huvudet när jag skulle åka hem. Nu har jag duschat och ätit mat och nu ligger jag framför tvn och har äntligen skickat in mitt uppdrag så nu är det klart för den här gången. Bara att ta nya tag för imorgon, kanske sängen som gäller för mig snart, jag är helt slut.
Jag tänker på min syster som åkte till Portugal i natt och hoppas hon har en rolig resa och att det går bra! Lite saknar jag henne faktiskt ;)
Ha en bra kväll! Kram

Söndag

Det var en väldigt trevlig kväll igår i Karlstad. God mat och jätte trevligt när vi satt kvar och pratade en stund :) Kommer bilder senare eller imorgon, har ingen sladd just nu så måste leta fram den först.
Idag måste jag plugga och göra klart det sista så jag kan skicka in arbetet. Imorgon börjar jag äntligen jobba, jag ser fram emot det jätte mycket och tycker det ska bli skit kul :D Roligt och testa på något nytt också, hoppas att det blir bra och att jag trivs! :) Måste börja gå upp tidigt igen, får se hur det går, om det tar lång tid innan jag vänjer mig eller om det går på en gång.
Ikväll är det ensam mamma söker, sista avsnittet. Får se vilka dom verkligen väljer nu då. Måste göra matlåda också och frukost och åka och handla lite så jag kan ha med mig frukt :)
Ska upp och fira pappa på farsdag sen också, äta tårta och mysa lite :)

Ha en bra dag! Kram

Lördag

Igår var jag och tittade på brogårns dansföreställning, trevligt att komma ut lite. Sen hem och gjorde tacos till mig och Daniel, gott gott :) Idol var på tvn men det är inget program jag känner att jag orkar titta på längre, inte lika roligt.
Ikväll ser jag fram emot en trevligt kväll i karlstad med massa flickor, Sophie har ju äntligen kommit hem så vi ska umgås och prata lite samtidigt som vi ska ut och äta på någon mysig restaurang som heter score :) Ska bli riktigt mysigt, ska ta bussen över kl sex så då befinner jag mig i karlstad ikväll :)
Just nu sitter jag och väntar på att Daniel ska träna klart så vi kan åka och handla lite. Min lilla kattskrutt har fått massa räkor idag, han blev helt tokig men han är så söt! :)

Ha en trevlig dag och kväll!

Torsdag och jag är glad

Det gick min väg den här gången så på måndag börjar jag äntligen jobba igen :D Skönt att ha något att göra igen, men får inte glömma bort att göra klart kurserna heller, hur ska jag hinna detta :P Nej men jag får köra hårt och hoppas att det går bra!

Nu är jag glad i alla fall! :D

Torsdag

Nu ska jag åka snart, börjar dra ihop sig. Jag hoppas det går min väg denna gång, skulle bli överlycklig då! Nej nu hinner jag inte sitta här längre, kanske hörs senare!

Ha en bra dag :)

Onsdag kväll

Daniel och jag har varit ute med våran lilla skrutt i den första snön. Han tyckte det var skit kul och ville nästan inte gå in igen :D Jag blev helt överlycklig när jag såg att det snöade, jag älskar snö! Det är så mysigt och sitta inne då och det är ett vitt täcke utanför fönstret. Tända lite ljus och krypa ner under filten eller täcket och bara gosa :)
Ha en bra kväll det ska jag! Kram


Onsdag

Idag har jag redan hunnit med att vara på lektion, inte långt kvar nu, bara en och en halv månad. Bara en uppsats kvar i samhällen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, måste börja fundera och hitta något snart så jag kan börja och hinna klart med den. Just nu sitter jag och pluggar på geografin, mycket konstiga frågor men försöker så gott det går och ska göra klart det den här veckan om jag inte hinner närsta vecka.
Imorgon ska jag iväg igen, jag hoppas att det går vägen den här gången så jag kan få bli lite lycklig jag med :)
Snart dags för kastrering också kanske, bamse börjar bli könsmogen och jävlig :p haha nej men han är så go, nästan jämt i alla fall ;D
Tråkigt och kallt väder ute idag, en innedag idag som gäller. Ligga under täcket och plugga och bara gosa med min bebis! :)

Nu måste pluggningen fortsätta, ha det bra :) Kram

Tisdag

Vaknade runt halv 9 i morse, bara upp och göra sig iordning för att åka till karlskoga på möte. Var där i två timmar men det kanske lönar sig om man har tur! Gick i alla fall min väg idag så det är bara att ladda om tills på torsdag igen för då ska jag dit igen.
Idag kom det papper på posten också så nu har vi voodler också men det funkar ju tyvärr inte så bra med mobilt bredband men det duger för stunden i alla fall.
Imorgon är det en lektion, känner mig inte så laddad men bara att gå upp och göra det man ska tidigt på morgonen. Måste verkligen börja med geografin nu så att jag hinner klart det den här veckan, nej kanske ska börja nu men känner inte för det.

Ha en fortsatt bra dag! Kram

Måndag

Idag vaknade jag av att massa jävla maskiner höll på och gräver precis utanför mitt sovrumsfönster, jävla kommunarbetare! Så det var bara att gå upp och börja göra sig iordning och äta frukost och sen komma igång med pluggandet. Nu har jag i alla fall kommit igång med själva provet men det var svåra frågor denna gång :s Men hoppas det går lika bra ändå :) Åkte även iväg med paketet jag gjorde iordning igår kväll så nu är det skickat och hoppas att det kommer fram till rätt person.
Måste börja förbereda mig för morgondagen också, hitta dom rätta kläderna och bara vara lugn! Nej nu kan jag inte sitta här

Filip och Fredrik

Ja det är ju vem kan slå Filip och Fredrik på tvn nu. Verkar som dom börjar bli lite slöa, förra veckan så vann ju Idun en halv miljon när hon slog dom, börjar dom bli gamla och gråa!? Haha nej nu ska jag inte vara taskig.
Har i alla fall fixat och trixat klart med mitt paket som jag ska skicka iväg imorgon så jag kanske får ordning på mitt internet någon gång. Väntar på att få en voodler invite också och se om det ens kommer fungera på mitt sega internet som det är just nu.
Nej om man ska forsätta att titta på Filip och Fredrik och se hur det går, sen lägga sig och titta på någon bra film i sängen och lite med min skrutt!

Hade bra :) Kram



Söndag kväll

Just nu så lagar jag mat, det blir kyckling, ris och currysås! Mums mums :) Väntar på att ensam mamma söker ska börja, det är höjdpunkten för idag faktiskt. Min sötnos till katt har lagt sig under min madrass i sängen :P Finns inte så mycket att skriva, väntar på att det ska bli tisdag så jag kan åka iväg på möte i karlskoga. Nej nu är maten klar, ha en bra kväll! Kram

Söndag

Igår var det Halloweenparty hos Sofia, nästan alla var utklädda, söta och fina :) Har tyvärr inga kort. Träffade Lina först så gick vi bort till Sofia, hade trevligt och vi körde lite jag har aldrig leken som vanligt. När det var krogen som gällde för dom flesta så åkte jag hem och gosade med Daniel :)
Var på kyrkogården och tände ljus igår också, var jättefint med alla ljus!

Idag är jag trött som vanligt, behöver plugga idag så ska sätta mig och läsa klart så jag kan börja med uppdraget. Till lunch blir det lax, potatis och sås, gott :)

Så ha en bra dag! Kram

RSS 2.0