30 Januari

Är helt slut efter veckan som gått, har gått upp klockan 5 varje dag, och det hör inte till vanligheterna. Somnade en stund efter jobbet igår, och då var Daniel gullig och gjorde våfflor med grädde och sylt till :) Sen somnade jag lika tidigt på kvällen som jag brukar, strax efter klockan 10.
Idag har jag hunnit vara i Storfors och hälsat på hemma hos Zlatka och fick även då träffa Annica också :) Länge sen jag träffade någon av dom, Zlatka bjöd på goda smörgåsar, kladdkaka med grädde och hemgjort jordgubbsglass som var enormt gott! Vi hann även åka till affären och handla lite och hyrde film som dom senare skulle kolla på. Nu är jag hemma och sitter i soffan och är allmänt seg, ska försöka vila lite och sen åka upp till mamma och pappa och hämta min lilla skrutt som är där och busar av sig. Imorgon har jag bestämt mig för att jag måste tvätta, har så mycket tvätt att det knappt kommer få plats i maskinen tror jag :P Haha nej men så illa är det inte men mycket är det i alla fall.
Ha en bra och fin lördag, för det ska jag ha :) Kram

27 Januari

Ja vad ska jag skriva, mår skit idag och vill verkligen inte göra någonting, har så enormt ont i mina tänder så det finns inte, spränger i hela huvudet och jag kan inte äta :( Jobbet idag gick i alla fall bra. Åkte till karlstad till tandläkarn och hade tänkt att gå på bergvik och ikea en sväng men orkade inte ens med det så det var bara ut och in på ikea så jag fick med lite små saket :) Sen på vägen hem så var det i princip kö från ölme och till stan, för att är så mycket snö, kan den aldrig ta slut och det bara kan bli lite varmare så man slipper alla kläder man måste ha på sig hela tiden. Imorgon måste jag upp tidigt igen, kl 5 står klockan på ringning för att jag ska hinna upp och komma till bussen i tid. Bara imorgon och fredag kvar sen så är jag ledig lördag och söndag, skönt! :) Nu hoppas jag att Daniel kommer hem snart också, börjar känna mig lite ensam nu, ska nog krypa ner i sängen och lägga mig och titta på en film tror jag :) Hoppas alla haft en bra dag och får en fortsatt trevligt vecka! Kram

24 Januari

I morgon fyller min mormor år så idag ska vi fira henne lite och äta tårta :) Har försök att städa lite nu på morgonen medans Bamse är hos mamma och pappa, så slipper han höra dammsugarn. Igår jobbade jag hela dagen, var helt slut när jag kom hem på eftermiddagen, orkade inte göra så mycket annat än att jag och Daniel gjorde en lite lyxmiddag för två :) Det blev fläskfilé, hasselbackspotatis, bearnaisesås, sallad och vitlöksbröd :) Det var riktigt gott och länge sen vi gjorde så god mat, vi kollade på film och la oss ganska tidigt för vi var så slitna. Har förövrigt försökt att titta på filmen 2012 flera dagar i sträck men tycker inte alls det var en film som var värd att se, den gjorde mig enormt besviken faktiskt. Imorgon börjar jag sju på morgonen så blir att kliva upp kl fem för att ta 6 bussen till jobbet. Sen på kvällen ska vi på bio i karlstad, ska se Snabba Cash och jag hoppas verkligen den är så bra som alla säger, ser fram emot det! Imorgon får jag äntligen lön igen, det är behövligt nu för har max en hundring kvar denna månad! Nej nu har Daniel gjort mat så nu ska jag gå ut i köket och hämta mitt och sätta mig och äta :)
Ha en bra dag alla! Kram

21 Januari

Denna vecka har jag enbart jobbat kvällen, kvart över 3 till 8 hela vecka. Idag har jag varit ledig vilket har varit väldigt skönt. Har inte gjort allt för mycket, hunnit med att baka lite chokladmuffins i alla fall som jag ska ta med mig till jobbet imorgon. Börjar kvart över 3 imorgon med och jobbar till 8, lite segt en fredagkväll sådär men det är väl smällar man får ta ibland. Jobbar lördag också sen är jag ledig på söndag igen :D Ska ner till stan med mamma och mormor imorgon och fixa lite innan jag börjar jobba, mormor ska till banken och mamma ska ta nytt kort till körkortet :P NU ska jag slänga mig i soffan och fortsätta titta på tvn, har inte så mycket vettigt att berätta egentligen :P haha. Ha en bra kväll alla :) Kram

16 Januari

Hej hopp!
Var ett bra tag sen jag skrev något här, har ganska mycket annat att göra så hinner inte riktigt med det här då. Jobbar typ hela tiden och när jag kommer hem hinner jag i princip bara göra mat, duscha och sen hoppa i säng för att jag ska upp och jobba igen. Skönt att ha något att göra så jag klagar inte men jag blir trött också när jag inte hinner sova så mycket jag behöver, blir så himla seg på dagarna och går med huvudvärk. Ska jobba imorgon också så hinner inte direkt vila upp mig så mycket, men endast typ 5 timmar tror jag så det går nog ganska snabbt. Jobbar kväll hela veckan, kvart över 3 till 8 varje dag typ, ska hinna med att gratta Julia på tisdag för hon fyller 21! På onsdag ska Elin Collin ha ljusparty och jag hade tänkt mig att ta mig dit en sväng också när jag slutat jobbet, ska se hur jag kan ta mig dit först :P
Hade tänkt att försöka orka ta mig ner till Julia ikväll också och träffa några tjejer en liten sväng om jag orkar, är extremt trött och förkyld idag. Sofia åker ju snart så får passa på att träffa henne nu när hon är hemma, hon åker till Stockholm redan imorgon.
Nu ska jag pysa, har ätit goooooood mat idag :D Hoppas alla får en fin och trevligt kväll! Kram

2 Januari

Idag vaknade jag upp och var sjuk, mår skit helt enkelt och orkar knappt röra mig ur soffan ens. Idag så ska jag försöka att tvätta, har redan fått på en maskin nu men det var kämpigt att kliva upp så Daniel fick hjälpa mig ner. Har tänkt att göra minsta möjliga idag, Daniel ska åka iväg och handla lite åt mig. Hoppas att jag kryar på mig tills på måndag för då ska jag jobba igen och jag har inte råd att vara sjuk med tanke på hur lite tid jag har kvar innan jag sen ska klara mig själv.
God fortsättning alla och här kommer en bild från nyår :) Kram


1 Januari

Idag är första dagen på det nya året, som jag hoppas kommer bli mycket bra. Firade med goda vänner och Daniel igår, mycket trevligt. Jag är nöjd med kvällen och får tacka Sophie så mycket för att hon hade en trevligt fest. Idag mår jag bra, inte alls bakis men jag är däremot väldigt förkyld för jag stog nog ute i kylan lite för länge igår tror jag. Idag har jag tänkt att slappa lite i soffan först sen ska jag försöka ta tag i att städa lite, och tvätta för det behövs verkligen nu. Jag hoppas att min bil är pigg idag och vill starta, den har varit lite ledsen när det varit så kallt så den har fått stått still några dagar. Härligt med så mycket snö ute, var länge sen det verkligen var så här mycket snö och såhär kallt också för den delen, -22 grader har jag nog aldrig upplevt att det varit förut.
Nu ska jag försöka rycka upp mig och göra mig iordning lite. Ha en bra dag och ett forsatt trevligt och bra 2010 :)
Kram

RSS 2.0