30 Januari

Här kommer bilder på skorna jag beställde :)

Riktigt sköna kängor!


Sen dessa fina skorna också :) riktigt sköna att gå i dom med men lite höga så måste gå in dom lite först :)


Så kommer det en bild på vinglaset som gjorde mig sällskap största delen av fredagkvällen och jag hade ju som sagt världens bästa sällskap också, Johanna såklart! :)


Ska bli bättre på att ta bilder och lägga upp! Puss och kram

30 Januari

Idag har jag jobbar, har dessutom jobbat hela helgen vilket inte varit så jätte roligt eftersom jag är sjuk nu igen :/ Igår hade jag planerat att gå och lägga mig tidigt eftersom jag skulle upp och jobba, men kunde jag sova? Nej för grannen spelade sönder trapphuset tills imorse så stackars alla som ville sova. Gick till bussen och somnade på en gång på bussen så jag nästan höll på att inte hinna gå av där jag skulle imorse. Så är det tyvärr att inte må toppen jämt. Kom hem och har varit hos mamma och pappa och ätit god lax med potatis och supergod sås med räkor i :)

Nu är jag hemma hos mig igen och har nyss startat första tvättmaskinen för jag fick med mig lite tvättmedel från mamma och pappa :) Fick hem mina skor i fredags också som jag beställde, har tyvärr ingen bild så jag kan visa för det funkar inte att ladda in på datorn. Kommer en annan dag!

Var på the pub med Johanna i fredags och det var verkligen en kväll jag behövde, har saknat henne som tusan! Hon får besöka kristinehamn lite oftare! Tog oss några glas vin och det var så skönt och bara sitta och veta att man måste rusa iväg någonstans. Fler såna kvällar kommer det bli nu.

Hoppas alla haft en bra helg, jag ska ta mig lite ansiktsmask och fotbad nu och sen mysa ner mig i soffan och kurera mig lite så jag orkar upp till jobbet imorgon igen! Puss och kram

28 Januari

Idag är en sån dag jag saknar! Det finns mycket jag saknar som egentligen inte har någon betydelse men det jag verkligen saknar är medveten om det själv. Idag är en sån dag jag bara vill stanna inne hela dagen och inte göra någonting utan att bara vara. Skulle tvättat idag men jag märkte imorse när jag skulle gå ner till tvättstugan att jag kan ju inte tvätta utan tvättmedel, så där var min morgon förstörd. Bilen startar inte heller så jag hinner inte köpa något innan tvättiden är slut.
Nu ligger lillskrutten bredvid mig och myser lite, tur jag har han! Ikväll när jag kommer hem från jobbet ska jag ta mig ett glas vin och försöka att slappna av. Ska jobba i helgen så det blir väldigt lugnt.

Ha en bra dag! Puss och kram

När min lillskrutt var bebis! <3

27 Januari

Idag har det varit en sån där dag som jag bara hade velat att man kunde hoppa över och slippa ha haft alls. Allt har varit upp och ner nästan hela dagen. Morgonen började ganska bra med en otroligt skön sovmorgon, en lång och härlig dusch :) Sen började allt när jag skulle ta mig till jobbet, jag får inte igång bilen, missar bussen och ska försöka hitta någon som jag kan låna bil av och hinna ta mig till jobbet på en halv timme, men jag hann! Tack vare pappas bil och min syster som skjutsade mig :)

Nu är jag äntligen hemma och ligger i soffan och tar det lugnt i alla fall, skönt och bara ta det lungt en stund. Kommer troligtvis ha väldigt svårt att sova inatt eftersom jag har haft en så jobbig dag.

Sista kramen jag antagligen kommer få på ett tag från dig var den bästa kramen jag någonsin har fått på länge! Jag kommer sakna dig och hoppas att vi ses snart igen! Puss och kram

26 Januari

Lönen kom och det gjorde min dag igår kan jag säga, betalade räkningarna så jag vet hur mycket jag har att spendera sen. Blev lite kvar i alla fall så jag har något att handla för. Idag har jag och mamma varit på Coop och handlat innan jag ska åka till jobbet, ska gå om ca 20 minuter bort till bussen för att gå på möte när jag kommer till jobbet först och sen sätta igång att jobba som vanligt! Det är faktiskt skönt och vara på jobbet och slippa tänka på alla viktiga saker som man gör när man är ledig.

Jag och syster bakade bröd i helgen som blev skit gott :) Såhär blev resultatet i alla fall :)


Nu ska jag byta om och försöka att hinna göra mig iordning lite innan jag ska bort till bussen! Hoppas alla har en bra dag i alla fall för det ska jag ha! :) Puss och kram

19 Januari

Jobba jobba jobba är det i mitt liv som gäller just nu. Följde med Lina och Sofia och tränade kickenbox igår kväll och det var verkligen skit kul, något jag kommer göra igen :) Ska köra redan imorgon igen samma tid, är fan skit laddad :) Skönt att slå ut lite skit, har en hel del jag kan slå ur mig känner jag!

Var i karlstad och kikade på balklännigar med min syster och Basse idag, min syster hittade en jättefin klänning som hon kommer bli skitsnygg i :) Är nästan lite avundsjuk!

Nej nu orkar jag inte skriva mer, har inte mycket att uppdatera om. Puss och kram!

16 Januari

Försöker att föra över ny musik till min Iphone men det går inte direkt något bra för iTunes krånglar hela tiden. Tänkte att jag skulle fråga någon om hjälp men vem ska jag fråga!? Någon som känner sig manad att komma hit och visa mig? :)

Igår var jag bara hemma i min ensamhet och tog ett glas vin och tittade på tv, åt lite krossad chokladglass som jag älskar! Sen somnade jag gott i sängen :) Idag sov jag till klockan 10 och gick upp och käkade frukost sen tog jag mig en sväng upp till mamma och pappa för att äta lite mat :) Sen hem för att träna lite och fy fan vad jag kommer ha träningsvärk imorgon :D Gött som fan kommer det va! :D
Elin Collin var och hälsade på mig en stund idag och vi pratade om massor! Skönt att hon tittade förbi och lättade upp stämningen lite grann för det behövs ibland! Nu sitter jag och äter mat igen och tog mig visst en iskall burkcola som jag tyckte att jag förtjänade :) Imorgon är det jobb igen som vanligt och det ska faktiskt bli ganska skönt så jag får träffa lite folk igen! :)

Saknar en viss person extra mycket idag! <3 Hoppas alla har en bra kväll! Puss och kram

15 Januari

Var några dagar sen jag skrev, lägger inte detta till första prioretet kanske. Har tagit en timmes promenad varje dag den här veckan förutom idag, kände att jag behövde vila lite för jag har sån grym träningsvärk i benen efter att jag körde massa benövningar igår :) Har hunnit med att göra en del övningar idag också fast för rumpan!

Igår låg jag bara hemma i soffan och hade tråkigt för mig själv, kände att jag verkligen behövde det, somnade som en stock runt 11 någon gång för jag var så trött efter dagen. Var hos tandläkaren igen, sen var vi på mammas jobb och städa och plocka ordning på massa grejer för att hon ska flytta till ett nytt rum. Vad mycket man samlar på sig när man jobbar på samma ställe i 30 år. Men det var skönt att vara med mamma en hel dag faktiskt! :)

Idag sov jag till klockan 10 så sov nästan 12 timmar inatt, kändes att det var välbehövligt! Gick om och åt frukost, sen åkte jag upp till mamma och pappa och hjälpte till att laga lite god mat :) Sen åkte jag hem igen för att han lite egen tid medans de busade med skrutten. Tränade lite och pysslade om mig själv helt enkelt, tog en lång dusch och hade hårinpackning! Nu har jag käkat kebab och ska ta mig ett glas vin och lägga mig i soffan och slappna av.

Ha en bra kväll alla! Puss och kram

Grymt bra bok om man inte kan så mycket övningar själv!

11 Januari

Veckan började faktiskt ganska bra, gick bra på jobbet igår och när jag kom hem så tog jag och Sofia en timmes promenad innan det var dags att lägga sig och sova igen. Har du varit ute på en promenad igen med Lina och Sofia, jävligt skönt :) Dagen börjar perfekt, först en promenad sen träna lite och sen äta lunch och ta sig till jobbet för att hoppas att denna dag blir lika bra som igår. Skönt att jag har kommit igång med lite bättre motion än vad jag hade innan, tur jag har någon att gå med :)

Nu ska jag gosa lite med min skrutt till katt och sen göra allt innan jag ska till jobbet!
Ha en bra dag alla för det ska jag ha! :) Puss och kram


9 Januari

Har hunnit med en hel del den här veckan även fast jag jobbade lite grann. Var ledig torsdag och fredag. Torsdagen gick största delen av dagen till för att städa och plocka iordning i lägenheten, sen tog jag mig en promenad på en timme vilket var enormt skönt :) Sen lyfte jag lite vikter här hemma så jag hade gjorde värsta träningsvärk på fredagen nästan. På fredag skulle vi äntligen åka till ikea igen som jag älskar, hittar alltid massa saker jag vill ha där, tar aldrig slut! Fick med mig massa roliga saker hem, kommer lite bilder under :)





Sen fick jag även men mig en jätte bra yoga/fitness matta som kommer användas väl och sen köpte jag en jätte bra träningsbok!



Är riktigt nöjd med mina inköp nu fattas det bara lite grann som jag får vänta med att köpa till nästa månad om jag ska klara mig och ha mat den här månaden tills jag får lönen igen. Tur jag har mamma och pappa som vill ge mig matlådor så jag har till jobbet iaf :)

Har även hunnit med ganska mycket att göra i helgen också även fast jag har jobbat, igår gick det verkligen skit bra på jobbet, verkligen bättre än vad det gjort på länge! Idag gick det lika bra, så skönt! Hoppas bara att det fortsätter lika bra hela nästa vecka också. Nu sitter jag här hemma och tar det lugnt, tänkte jag skulle pallra mig bort till Louise och Julia lite senare och mysa med dom :)

Hoppas alla mår bra för det gör verkligen jag :) Puss och kram

6 Januari

Nu har äntligen 2011 kommit och vi lägger 2010 bakom oss och tar nya tag! 2010 var ett både bra och jobbigt år, men största delen så var det väldigt bra, jag hade en jätte bra sommar tillsammans med min familj, vänner och Daniel.





Lite av det jag har gjort i sommar, hunnit med Skara sommarland, Liseberg, Danmark, The Ark, Brolle och Anna Bergendahl och mycket mycket mer! Sen kom vintern och det blev kallt som satan, men hellre massa snö än slask och regn.



Min nyår tillbringade jag med min familj största delen av kvällen sen var jag hos Janina en sväng och där var det full rulle :) Åkte hem efter tolvslaget och la mig eftersom jag skulle upp och jobba. Började det nya året med att försova mig eftersom ringklockan på iphonen inte fungerade, men men så kan det bli ibland.

Har kommit igång och promenerar nästan varje dag vilket är väldigt skönt och man känner sig så mycket piggare när man rör på sig. Jag har även hantlar hemma så jag kan köra lite övningar, slipper köpa ett gymkort då så jag spar dom pengarna istället :) Skönt att jag kan göra något i alla fall! Har inte så mycket mer att dela med mig av just nu men hoppas alla har det bra! Puss och kram

RSS 2.0