5 Maj

Nu är jag äntligen tillbaka och ska försöka att hålla bloggen igång och aktiv lite mer än vad jag har gjort de senaste månaderna. Har hänt en hel del just de senaste månaderna. Jag har haft mycket att göra på jobbet och stå i mycket hemma i lägenheten, har hunnit med att umgås mycket med mina underbara vänner! :) Har även hunnit vara påsk vilket jag inte riktigt hann med eftersom vi åkte utomlands till Teneriffa på påskafton vilket var väldigt skönt, denna semestern var väldigt välbehövlig kan jag säga :) Om det är någon som vill se bilder är det bara att kolla in min facebook!

Idag har det äntligen hänt som jag har väntat på så länge, jag har tagit bort min tandställning som de flesta vet att jag har haft så länge, har stått ut i 2,5 år med denna. Har ätit knäckebröd och äpple idag vilket jag inte ätit på länge så det ska bli så skönt att kunna äta vad som helst nu :D Här kommer bildbevis för de som inte orkar kolla facebook ;)



Nu ska jag kolla Big Brother och sen hoppa i säng för att åka och jobba sista dagen innan helgen imorgon, ska bli så skönt och vara ledig i helgen, har massor jag ska göra :D

Ha det bra! Puss och kram

RSS 2.0