30 Oktober

Ojoj vad dom härja här igår, dom va fan inte kloka! Det sjöngs Singstar, spelades musik, ölspel, ja allt man kan tänka sig! Tur jag har så förstående grannar :) hade en grymt rolig kväll igår och det tackar jag några av mina bästa vänner för, dom vet själva vilka dom är <3 puss!


23 Oktober

Om man bara kunde låta allt annat vara och göra det man ska på en gång så skulle allt bli så mycket lättare! Sitter hos mamma och pappa och har fått mat och försöker skriva klart min andra hemtenta, tror jag har fastnat lite och börjar få lite små ångest för att jag ska skicka in den ikväll! Igår blev det en väldigt lugn kväll, träffade Emma och Emma en sväng innan dom skulle på 100% party i Karlskoga! Begav mig hem och la mig i soffan och slocknade på en gång, helt sjukt så har jag sovit 12 timmar inatt. Tror minst sagt att jag behövde det, hade en del att ta igen! Saknade dock lite myssällskap men det tar vi igen någon annan dag :) nej nu får jag ta tag i detta och plugga igen! Ha en bra dag! Puss och kram


22 Oktober

Nu har det gått mer än en vecka sen jag skrev sist! Har haft lite att göra men har äntligen fått reda på att min första hemtenta blev godkänd, så jävla glad blev jag :D det firade jag med lite vin och världens bästa tjejer, syskonen Larsson och lina :) tackar för en toppen kväll :) idag är det plugg som står på schemat, dax att ta tag i den nya hemtenta så det blir något gjort av den med :) redan skrivit en sida, bara 3 kvar! Ni får en bild från gårdagen :)


14 Oktober

Igår var det jobb från 7 till 1, kort dag :) sen var det hem och göra matlådor eftersom jag jobbar i 7 dagar till innan jag är ledig igen! Sen hjälpte jag pappa att handla lite för ikväll blir det tacos med familjen för pappa fyller år :)
Igår var det mys framför tvn med massa tända ljus :)
Grattis pappa! Puss


13 Oktober

Nu sitter jag på jobbet och är så sjukt trött! Förstår inte att det är mänskligt att vara såhär trött! Längtar tills klockan slår kvart i 1 för då slutar jag äntligen för dagen. Men tyvärr så har jag precis påbörjat ett 9 dagars pass åter igen! Men hoppas på massa mys i helgen så jag kan samla lite energi och orka jobba :) puss


12 Oktober

På tiden att detta fungerar igen! Idag har jag och mamma ätit lunch på Ikea, trevligt och gott :) sen har vi shoppat, shoppat och shoppat :) fick med mig en hel del hem :) ny jacka, byxor, tröjor, underkläder, ja allt nästan :) nu ska jag sova upp 5 imorgon :/ puss


7 Oktober

Äntligen fredag! Men för mig så är inte det helg riktigt än, jag jobbar 3 dagar till och får min helg först på tisdag! Idag blir det fredagsfika med till jobbet, kladdkaka och kakor :)

Jag nyklippt :)


6 Oktober

Igår var det jobb och plugg som stig på schemat, grupparbetet gick riktigt bra igår :) sen iväg och handla och sen hem och kolla greys, äntligen har det börjat :D som jag längtat! Just nu ligger jag fortfarande kvar i sängen för jag tog mig en ordentlig sovmorgon idag, tyckte att jag förtjänade det. Ska snart gå upp för att äta lite frukost sen in i duschen och sen är det dax för att läsa lite innan det är jobb som gäller :) är inne på dag 4 av 8 så bara hälften kvar nu, ska bli otroligt skönt att vara ledig ett par dagar sen :)
Älskar att det börjar bli höst, det är så fint ute då :) ha en bra dag! Puss


5 Oktober

Älskar att det börjar bli höst, massa mys med tända ljus och film :)
Igår klippte jag mig ordentligt första gången på länge, allt det slitna försvann. Blev riktigt nöjd faktiskt :) sen var det jobb som gällde för min del, dagen gick fort och väl hemma lagade jag mat och kröp ner i sängen ganska fort eftersom att jag redan nu sitter på bussen till jobbet igen :) idag blir det nog en bra dag, vaknar med ett toppen humör och slutar tidigt idag :D sen blir det massa plugg som gäller också! Jobbar i helgen också så ska bli gött och ta det lugnt :)
Nu dags för jobb så ha en bra dag :) puss och kram


4 Oktober

Kan börja med att berätta att i söndags skickade jag in min första examinationsuppgift och hoppas på att något jag gjort var bra! :) igår var det jobba och föreläsning som gällde, jobbet gick bra igår faktiskt :) föreläsningarna var lite sega men det gick bra till slut. Fick lite viktig information som var behövlig!

Idag ska jag iväg och klippa mig om ca 1,5 timme och har beslutsångest hur jag ska klippa mig. Har inte en aning om hur jag ska göra men det återstår att se. Måste försöka slänga i lite slingor i håret också.

Igår så var det dags för min kära bil att ta farväl utav sin ägare! Det gick snabbare än väntat men det var ett bra val jag gjorde kände jag, var inte i behov av en bil just nu. Vi får se hur länge jag klarar mig utan bil men det går nog, har ju cykeln och min familj som ställer upp på allt :)
Nu blir det först lite frukost och sen in i duschen, ha en bra dag! :) puss


2 Oktober

Ska börja med att berättaatt jag hade verkligen en toppen dag igår! Började med plugg, gick bra. Sen begav jag mig till Karlskoga för att köra några varv på bodaborg med mina härliga arbetskollegor, det var några timmar som var riktigt roande, 5 stämplar samlade vi ihop tillslut, duktiga som vi var :) Sen var det dax att skynda sig hem och duscha för att åter bege sig till Karlskoga igen och denna gången till Alexandra som fyller år idag, grattis älskade vän! :) det var en riktigt toppen kväll med trevligt sällskap! Väl tillbaka i stan så hoppade jag av hemma och la mig i soffan för att slappna av, ibland får livet en vändning som man kanske inte alltid är beredd på men nu vet jag i alla fall att du är inte värd min tid!
Imorgon är det dax för jobb och skola igen, ska upp om typ 5 timmar, ångest!! Idag har jag haft en heldag tillsammans med mina föräldrar, tur jag har dom och min syster! :) gjort klart uppgiften och skickat in eftersom jag jobbar under dagen, hyfsat nöjd ändå. Fick massa svamp av mina kära vän janina, tack gumman :) Så sov gott alla för nu ska jag sova :) puss och godnatt


1 Oktober

Sitter just nu och pluggar och det går väl sådär, har fastnat lite grann men jag kanske behöver en paus! Ska nog ta mig ner till stan och hälsa på mamma lite. Sen hem och äta för att sedan bege mig till Karlskoga och härja på bodaborg ett par timmar :) sen hem igen och duscha sen tillbaka till Karlskoga och umgås med massa underbara människor :) kommer bli en toppen dag detta :D
Ha en bra dag alla för det ska jag! Puss


1 Oktober

Det har redan gått så fort så att det är oktober nu, helt sjukt vad tiden går fort när man har roligt :) min livssituation idag är betydligt mycket bättre idag än vad den var för ett år sen och det ät jag otroligt glad över. Mesta dels så har jag nog min familj och mina vänner att tacka för det! <3 jobbade till 8 ikväll och hemma efter 9 för lite mys :) imorgon ät det fullt upp hela dagen, plugg, bodaborg och sen party like à rockstar! Laddad som fan är jag :D ha en bra helg alla :) puss och kram


RSS 2.0