22 November

Är ledig en hel vecka nu och har planerat in massor som jag ska hinna med att göra! Idag har jag iaf hunnit att tagit ett efterlängtat bad som jag har tjatat om så länge. Det var så skönt men var som ett litet russin när jag kom upp ur badet. Sen gjorde jag mig iordning lite och åkte tillbaka till min lägenhet igen och började diska och plocka iordning lite för Jennie skulle komma hit som jag inte träffat på evigheter! Riktigt kul att träffa henne och prata av sig lite idag :) Sen åkte jag hem till mamma och pappa och pratade lite och myste en stund. Sen har jag varit hemma och gjort lasagne och det var hur gott som helst faktiskt, blev riktigt lyckat den här gången :) Sen har jag bara suttit i soffan och tagit det lugnt och slappat för jag behöver verkligen det, är helt slut i kroppen. Imorgon ska jag städa i lägenheten och försöka hinna över till karlskoga under dagen och träffa min sötaste fialotta där :) Sen på kvällen ska jag nog till degerfors och bada bastu med Simone och det ska bli så skönt! :) Sen har jag en massage inbokad den här veckan också och det ser jag framemot ännu mer!

Hoppas alla haft en bra dag och får en bra vecka för det ska jag ha! :) puss och kram

16 November

Tiden bara rinner iväg känns det som, det är bara lite mer än en månad kvar till jul och nyår, jag längtar faktiskt tills jag kan börja julpynta i längenheten :) Ser verkligen fram emot det och mycket annat som jag ser fram emot som jag hoppas kommer gå bra! Har bytt avdelning på jobbet och än så länge flyter det på ganska bra men hoppas att det bli bättre och bättre för varje dag som går.

Det är mycket som rör sig i huvudet på mig fortfarande, vad är rätt och vad är fel? Vem gör rätt och vem gör fel? Vissa dagar vet jag inte vart jag ska ta vägen för att det är så mycket som rör sig i huvudet på mig, tacka gud för dom underbara vännerna jag har! kärlek till alla er <3
Imorgon så kommer mina närmsta vänner hit på kvällen och myser lite och det ser jag verkligen fram emot för jag behöver en tjejdag med glada miner från dom bästa! Ska ta och köpa hem lite smått och gott som vi kan smaska på medans vi myser i soffan.

Idag så hann jag faktiskt handla på maxi i karlskoga efter jobbet och det var verkligen behövligt kan jag säga, det var tomt i både kylen och frysen så nu laddade jag upp lite igen. Ser fram emot när det ska börja göras julskinka också, det är så himla gott :D Nej nu blir det varma mackor, ha det bra alla! Puss och kram

10 November

Nu var det någon vecka sen jag skrev igen, känner att detta inte är största prioretet just nu. Det flyter på ganska bra just nu, det går bra på jobbet och jag har bytt avdelning så får hoppas att detta kommer bli bra! I söndags var jag på Ullared för första gången i mitt liv och shit vilket ställe, det fanns verkligen allt och ingenting, handlade med mig en hel del bra saker men även endel skit också men tyckte det var bra och ha när jag väl stod där i kassan.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att min post ska komma så jag äntligen kan åka och hämta ut min nya iphone om avin kommer någon gång!! Jag hoppas verkligen att den kommer innan jag ska åka till jobbet så att jag kan byta telefon och slippa den jag har nu :)

Ha det bra! Puss och kram

1 November

Shit vad tiden går fort, det är redan 1 november och jag har knappt hunnit att blinka. Vart tar dagarna vägen egentligen? Hinner knappt göra något annat innan jag ska upp till jobbet igen och sen är man hemma för att göra mat och sen sova och sen till jobbet igen. Det är mycket som händer som jag inte känner att jag riktigt orkar lägga ner min energi på, människor som jag anser var något i mina ögon förut men nu är de bara en påse skit om jag ska vara ärlig. Är så trött på falska människor så hoppas ni har ett bättre liv nu.

Jag trodde att du var mer värd i mina ögon än någon annan men uppenbarligen så hade jag visst fel hela tiden, varför har jag inte lyssnat på alla andra för? Du var en gång den personen som jag älskade mest av allt och av hela mitt hjärta. Frågan är om du någon gång kommer få så mycket stöd från någon annan som jag har gett dig i så många år och dom gångerna du aldrig haft någon annan och du kommit till mig, jag har alltid ställt upp för dig men kan inte direkt säga det samma att du gjort det för mig tyvärr.


Nej jag skulle fan behöva ha massage, kanske får ta och planera in det i veckan också så jag inte fortsätter att gå som en stel pinne :P Så någon dag/kväll den här veckan blir det massage! :) Ha det bra alla! :)
Puss och kram

RSS 2.0