26 Mars

Hej igen!

Igår rullade lönen in på kontot igen, vilket var skönt eftersom nästan alla mina pengar var slut. Betalade räkningar också och det var inte alls kul för nästan mer än halva lönen försvann på räkningar vilket suger. Har knappt kvar något alls nu, jag som verkligen behöver spara pengar tills flytten som inte är allt för långt bort. Längtar ihjäl mig snart för jag vill flytta nu :D Nu ska jag slänga mig i soffan, ha en bra kväll! puss & kram

20 Mars

Idag har jag storstädat hela lägenheten medans jag var själv hemma, Daniel var och tränade och min andra lilla skrutt var hos mor och far och hälsade på lite. Det fanns mycket skit att ta reda på och framförallt att fixa golvet som jag lagt åt sidan så länge. Dammsög, skurade, diskade och tog reda på all skit innan allt ska ut snart. Har i alla fall fått reda på att det är en tjej som ska flytta in här i lägenheten efter mig så nu slipper jag tänka på det mer och hoppas att hon kommer in tidigare som jag har hoppats. Har redan börjat plocka ner det mesta så jag slipper göra det sen om jag jobbar då, så tar jag lite i taget så jag hinner. Tänkte att jag skulle ta och rensa lite bland alla kläder jag har, kommer ju inte riktigt i allt jag har nu. Har hittat massa snygga vårkläder som jag vill beställa också, längtar tills man kan gå i skinnjackan till jobbet istället för den jobbiga vinterjackan. Ser verkligen fram emot att komma in i den nya lägenheten också, har så mycket nya grejer jag vill köpa också, även en till soffa så att det är fler än jag och Daniel som kan sitta i soffan om det skulle vara så att det kommer folk.
Min kära syster fyller snart 18 också, funderar lite på vad jag ska ge henne, någon som har förslag? Mor fyller ju 50 i år också, och det är innan syster så måste hitta på något till henne också! Några förslag till en 50 åring?

Nej om jag ska ta och lägga ifrån mig datorn och kanske titta lite på tvn för att sen kunna hoppa i säng i tid eftersom jag ska upp och jobba imorgon igen, har haft en underbart ledig dag idag som var väldigt behövligt! Puss & kram

16 Mars

Idag är det min dag, fyller 21 idag, men det känns inte så där jätte stor skillnad mot igår. Hade lite kalas i helgen här hemma med mina fina flickor som var och hälsade på kanske en sista gång i lägenheten innan vi flyttar. Har hittat en lägenhet som jag tror jag kommer vara jätte nöjd med när vi väl har kommit in och iordning med allt, ser fram emot det väldigt mycket. Hoppas bara att jag kan flytta in så fort som möjligt om det är någon som kan ta över min lägenhet också, så kanske jag slipper betala flera dubbelhyror också. Händer inte så mycket på dagarna mer än att jag jobbar, äter och sover, försöker faktiskt att vara ute och gå minst en halvtimme varje dag också så att man kan bli lite piggare nu när solen är framme.
Idag har Julia varit hos mig, hon kom med blommor och vi fikade och kikade på new moon som jag inte har sett på hur länge sen som helst och den är såååååå bra :D Längtar tills den nya filmen kommer också, den ska jag se då! Har inte så mycket att göra nu innan jag ska dra till jobbet, tänkte försöka ta med mig lite fika, men tror nog att det mesta är fryst så jag få kanske ta fram det nu så det hinner tina lite innan. Ikväll är det desperata hemmafruar också som jag bara måste se, är ju inte hemma förrän vid typ kvart över 9 så kommer missa lite men kanske får kika på datorn senare annars.

Nej nu ska jag pysa, ska gå ner till bussen också så måste gå i tid så jag inte missar den!
Ha en bra dag alla och sköt om er! Puss och Kram

5 Mars

Ja nu var det ju ganska länge sen jag skrev här igen, jag har varken tid eller ork när jag kommer hem efter jobbet eller innan jag åker till jobbet. Känns som att jag börjar bli sjuk igen, har skit ont i halsen men hoppas att det inte blir värre bara. Var i Örebro i torsdags också med pappa, Daniel och Paulina, vi gick en sväng på Marieberg och kikade, jag köpte ett par skor, lite tröjor och sen smågrejer som är bra att ha. Imorgon är jag ledig också, skönt och väldigt behövligt på en helg, har nästan jobbat varenda helg sen jag började och var klar på utbildningen. Snart dags att fylla år igen också, kommer väl inte vara så stor skillnad direkt, 21 är ju inte direkt något värre. Besiktade bilen igår också och det gick bättre än väntat, skönt och slippa tänka på massa sån onödig skit.

Nu ska jag snart kolla Solsidan, så bra! Ha det så bra! Puss & Kram

RSS 2.0