Lördag

Idag vaknade jag hyfsat sent, var skit trött i morse så kändes skönt att sova ut lite. Har redan hunnit hämta mormor och syster och åkt upp till mamma och pappa. Mormor och mamma sitter och äter och jag dricker juice. Borde egentligen åka hem igen och ta reda på tvätten och sortera den.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än för just nu så mår jag inte så bra, är hängig och trött och vill bara ligga i sängen hela dagen och kvällen.
Ha en bra dag!

Skrutt



Min lilla skrutt när han är liten! <3

Hemma igen

Kom precis hem från Apoteket och ska snart börja göra lite mat. Ikväll blir det nog dega i soffan framför Idol. Börjar tröttna på idol för det är inte lika roligt som det var i början. Nej nu ska jag inte vara negativ, hoppas kanske att det finns något annat bra att titta på ikväll.
Hoppas att jag kan få pengar av a-kassan snart också, har fan väntat i två månader nu!

Ha en trevlig kväll i alla fall! :)


Första försöket då!

Tänkte jag skulle försöka mig på det här med blogg jag med, vet inte riktigt om det kommer gå så bra men vi försöker i alla fall. Sitter just nu uppe hos min mor och far, Bamse är här och gosar lite med mamma :) Vi har fått lite besök av pappas syster och lite folk. Händer inte så mycket just nu väntar på att Daniel ska sluta träna så jag kan hämta han så vi kan åka hem :)
Igår tog jag influensasprutan och det känns lite obehagligt så här i efterhand, är väldigt trött och min vänstra arm är tyngre än vanligt! Men bättre att ta sprutan och slippa bli sjuk istället.
Idag har jag pluggat lite så jag snart kan börja på mitt näst sista uppdrag, inte långt kvar nu innan det är slut för denna termin. Har egentligen lov den här veckan men känns skönt att plugga lite ändå så jag inte är helt rastlös på dagarna.

Nej nu ska jag göra något annat vettigt kanske, ska busa lite med min katt :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0