29 September

Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova för dagen. Gick hyfsat okej på jobbet idag men var kämpigt vissa stunder. Imorgon är det äntligen fredag och sen är det helg :D ska börja dagen med att gå upp i tid, plugga, fixa system, sen till jobbet och sen på kvällen blir det mys :D på lördag blir det ordentligt röj, först Boda Borg med bästa kollegorna och sen hem och svida om till finkläder så blir det kalas för walliwonkan :) kommer bli en bra helg detta! Puss


29 September

Nu är jag uppe och äter frukost :) snart blir det sätta igång med plugget igen. Hoppas detta blir en bra dag, är iaf på bättre humör och min migrän är nästan helt borta. Ha en bra dag :) puss


28 September

Nu sitter jag i soffan och myser framför en film :) Va borta hos Janina en stund och blev lite klokare på uppgiften vi har tills på måndag, tack för att jag inte är ensam om att sitta fast! Har inte gjort annat än att plugga och bara tagit det extremt lugnt idag. Har äntligen införskaffat migräntabletter så nu börjar det släppa lite grann, skönt :)
Måste börja tagga till helgen också, världens bästa Alexandra fyller ju år :D supa skallen av henne ska vi göra!
Nu blir det snart sängen för imorgon hoppas jag verkligen på att jag orkar ta mig till jobbet :)
Puss och kram


28 September

Jag har fastnat i pluggandet, vet inte vad jag ska skriva eller läsa, är helt förvirrad.. Min huvudvärk börjat gå över som tur är, hoppas jag kan åka till jobbet imorgon :)


28 September

Tog mig ett härligt varmt bad och nu ska jag göra mig lite mat :)


28 September

Kanske ska börja med och säga hej! Här har jag inte varit på över en månad, har hänt en hel del i mitt liv sen sist. Just nu jobbar jag och pluggar till förskollärare och har fullt upp hela dagarna. Finns inte mycket tid över till annat. Som tur är hinner jag i alla fall träffa dom som betyder mest för mig just nu på den tiden jag är ledig! Tur att jag har min familj som hjälper mig när som helst!
Igår var jag hemma från jobbet, har migrän så orkar knappt göra någonting. Idag blir jag också hemma från jobbet så jag får bort denna jävla huvudvärk om jag ska orkar plugga till min examinationsuppgift!
Kommer berätta mer om vad som ar skett under sommarn och de senaste veckorna i nästa inlägg!
Puss och kram <3


RSS 2.0