25 Augusti

Hej kanske man ska börja med!

Var ett bra tag sen jag skrev i bloggen nu, har haft kanske fullt upp med jobb och annat som jag har hunnit med under denna tiden. Har hunnit med en hel del, men har mesta dels jobbat och försökt att träna träna träna. Har kommit igång med träningen ganska bra i alla fall. Tur att jag har Daniel som drar upp mig ur sängen på morgonen när vi ska till gymmet och även efter jobbet så kan jag fastna i soffan en stund. Förra veckan körde jag monster pass och denna vecka lika så, har gått upp kl 5 varje dag denna vecka än så länge. Imorgon har jag äntligen lite sovmorgon, börjar inte förrän kl halv 1 så kan ta 11 bussen. Ska även hjälpa mormor imorgon, ska skjutsa henne till Sjukhuset för något besök.

Igår kom jag fram till att jag var tvungen att ta ett ganska jobbigt men svårt beslut enligt mig, klippte av mig mitt långa hår idag. Min kära pappa var så snäll och hjälpte mig för jag ville verkligen inte gå till någon frisör och få ångest och bli arg när dom klipper av mig håret. Blev först lite små arg på pappa att han började klippa när jag inte ens var beredd på det, men kort blev det i alla fall. Nu har jag inte längre hår ner till höfterna nästan utan nu är det enbart lite längre än till axlarna.

Fick lön idag så betalade räkningarna på en gång så jag slipper tänka på det längre. Har ju ett busskort jag måste köpa också innan jag kan använda pengarna till annat roligt. Tänkte jag skulle åka till Maxi i karlskoga någon dag efter jobbet också så jag kan storhandla och verkligen köpa det jag behöver. Förra månaden köpte jag nya träningsskor så det behöver jag inte tänka på mer. Nu är det bara lite träningskläder som jag skulle vilja ha men det får vänta tills jag har pengar över till det.

Nu ska jag fortsätta kolla på tvn, hoppas alla har det bra och mår lika toppen som jag! :)
Puss och kram

1 Augusti

Månaderna bara springer iväg det är redan augusti och imorgon så börjar jag jobba igen efter semestern. Känns både roligt och lite jobbigt för nu kommer jag enbart vara ledig max två dagar i veckan men kommer inte vara många timmar jag jobbar.

Igår åkte vi till skövde som planerat eftersom jag hade vunnit biljetter till The Ark's spelning, Anna Bergendahl och Brolle var även där och spelade. Var ganska mysigt och för en gång skull göra något annat än att sitta hemma och titta på film en lördagkväll. Satt på en filt och tittade och sen stod vi där framme lite ibland när vi skulle ta kort :)











Hoppas alla hade en lika trevlig kväll som vi hade :)

Idag så har jag inte orkat göra så mycket, var helt seg i kroppen efter all träning igår. Så har legat i soffan nästan hela morgonen och dagen tills nu typ, ska snart pallra mig iväg för att köra ett pass på gymmet och sen när jag kommer hem så är det bara att byta om till städkläderna och tvätta. Daniel ska till karlskoga så om någon har lite att göra så hör gärna av er och kom hit och gör mig sällskap :) Ha en bra dag! Puss och kram

RSS 2.0