26 Maj

Idag fick jag äntligen nycklarna till min nya lägenhet, hann köra lite lådor och små skit innan jag sen skulle plocka upp Julia för att få hjälpa att flytta ännu mer :) Tack för hjälpen! Sen skulle vi ut och käka lite några tjejer, vilket var väldigt gott :) Har även jobbat några timmar nu på kvällen, gick ganska snabbt men hade väldigt jobbiga kunder idag :S

Ska kolla tvn nu, ha det bra :) Puss & kram

23 Maj

Var ju som sagt i Stockholm i fredags och lördags för vi skulle ju som sagt gå på Björn Skifs och det var riktigt bra faktiskt, trodde det skulle vara långtråkigt men det var det långt ifrån. Innan vi skulle på showen så käkade vi glass när vi kom dit och sen kollade vi runt och promenerade lite i det sköna och varma vädret :) Sen gick vi ut och åt, väldigt god mat och även tog en cider som smakade helt okej. Sen gick vi tillbaka till hotellrummet en stund och satt och bara tog det lugnt innan vi skulle ut igen och se showen. Hade en grymt bra kväll och det var kul att se, gick upp till hotellrummet och slocknade i sängen nästan direkt vilket var skönt för sen skulle vi upp på morgonen och äta hotellfrukost :) Sen dröjde det inte länge innan vi var på väg hem igen, vilket faktiskt var ganska skönt :) Sen väl hemma så försökte jag ta det lite lungt innan jag skulle bort till Lousie där det skulle vara lite partay. Jag var nykter som jag brukar för jag skulle ju självklart upp och jobba dagen efter alltså idag. Gick väldigt snabbt på jobbet idag och det var skönt, när jag kom hem slumrade jag en stund i soffan för jag sov inte många timmar i natt.

Kommer lite bilder från Stockholm här:








Ha det bra alla, i veckan ska jag packa det sista och sen börja flytta på fredag :D Ska även ut och käka med Lina och Julia på onsdag :) Puss & kram

21 maj

Kom precis in efter en god glass i stockholmStockholm :) Ska snart ut och äta sen ska vi på Björn Skifs :) Ha en bra dag :) Puss

20 Maj

Idag fick jag faktiskt sluta tidigare ifrån jobbet för fanns inte så mycket att göra när det knappt var något som fungerade :P Jag och Sofia gick ner till bussen men innan det så smet vi in på okq8 och köpte glass innan vi satt oss på bussen hem :) När jag kom hem gick jag ner till gymmet där Daniel var och tränade för jag ville inte gå själv hem när det oskade och blixtrade så. Väl hemma så slocknade jag i soffan på en gång och blev senare väckt av min lilla skrutt som hoppar upp och biter mig i armen för han tyckte inte att jag fick sova mer :P Sen piggnade jag till och diskade världens största disk som jag har skjutit upp i flera dagar men nu blev det äntligen gjort! Tyckte då att jag var förtjänt av en pizza och en cola, vilket var väldigt gott :) Sen åkte vi ut till Daniels lägenhet och grejade lite, kom fram till att vi hade glömt några lådor som stod uppe på vinden här hos mig, tyckte det fattades lite väl mycket gardiner, så det blir att ordna med i helgen troligtvis. Imorgon är jag ledig och då ska vi åka till Stockholm, vilket faktiskt ska bli skönt att bara lämna staden för några dagar i alla fall. Ska ut och äta middag på kvällen imorgon i Stockholm och sen ska vi på Björn Skifs som mamma fick av pappa när hon fyllde 50 år :) Sen ska vi sova på hotell och äta hotellfrukost, vilket är underbart så himla gott med massa olika att välja mellan :) Kommer sakna min lillskrutt men jag kommer självklart att sakna min älskade Daniel också, mina små pojkar ska vara själva i två dagar. Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar till nya lägenheten, om cirka en vecka så ska jag hämta nycklarna för att vi ska flytta in på fredagen den 28 maj :D Jag kommer vara världens lyckligaste då, har så himla mycket jag ska köpa till lägenheten också så jag hoppas att jag får en större lön än vanligt så jag kan shoppa en hel del. Har kommit fram till att jag måste köpa nya gardinstänger och nya gardiner också, ska faktiskt bli kul att åka till ikea denna gång för en gångs skull när jag har massa saker jag ska plocka på mig.
Nej nu ska jag tacka för mig och hoppa in i duschen så jag slipper göra det imorgon bitti innan vi åker till Stockholm :) Ha det bäst för det ska jag :) Puss & kram!

Kommer en bild på min skrutt när han var ute hos mamma och pappa på gården :)


15 Maj

Idag har jag jobbat, känns inte som att det är helg direkt, känns mer som mitt i veckan av någon konstig anledning. Var ledig både torsdag och fredag, kanske av denna anledning, men det var väldigt skönt :) Torsdagen tog jag det endast lugnt och städade och packade lite mer. I fredags var vi i karlstad, jag, mamma, pappa och syster. Handlade ingenting, men märkte däremot att jag hade tappat mitt favorit halsband, mitt älskade guldhalsband som jag aldrig tar av mig. Jag har inte en aning om när jag tappade det, men det känns nästan som att det är någonstans i lägenheten men det vet jag ju inte än eftersom jag inte har hittat det. Ska jobba imorgon igen så jag måste verkligen ta tag i disken som står på hög ut i köket också så Daniel har någonting att äta på kanske. Har tagit en underbart lång promenad nu på kvällen och det var verkligen jätteskönt :)

Ha det bra! :) Puss & kram

9 Maj

Har haft fullt upp hela veckan med att jobba, har endast hunnit äta sova och sen upp och jobba igen. Men har ändå varit ganska skönt, sluppit tänka på så mycket annat. Igår åkte jag iväg till karlskoga för att festa lite med en arbetskompis och lite annat folk, vilket var väldigt kul :) Sen kom även Jana och Frida, vilket också var kul faktiskt. Vi åkte till statt, till en början var det ganska lugnt. Mådde skit dåligt när jag åkte hem och har varit uppe och sprungit hela natten i princip. Låg i sängen till strax före klockan 12 idag, Daniel var uooe och lagade mat redan vid klockan 11, duktig som han är :) Pappa kom och hämtade mig runt 12 för att min lilla skrutt har fyllt 1 år så han skulle få lite godsaker av mamma och pappa. Vi var ute och sprang lite på baksidan hos dom innan det blev godsaker och min lilla skrutt brände sig på en humla när han jagade och skulle döda den, tassen är dubbelt så stor nu nästan, stackarn.
Fick hjälp av pappa att byta olja i min bil idag också vilket verkligen behövdes, sen behövs det bytas kamrem också, detta kommer bli dyrt känns det som. Sen har jag och Daniel varit ute i skärgårn och ätit glass, vilket var väldigt gott :) Endast 1 vecka kvar tills Daniel kommer vara inne med sina grejer i sin längenhet, och 3 veckor kvar tills jag ska flytta till min lägenhet, fast jag kommer ju inte bli själv ändå, Daniel ska bo hos mig ändå :D Har det mesta packat som jag inte använder, typ kläder och allt porslin i köket som är kvar bara och sen alla möbler då självklart, kan ju inte direkt plocka isär dom. Ser fram emot att det inte alls är långt kvar tills vi ska till Stockholm heller, 2 veckor, den 21 maj så åker vi tidigt på morgonen mot Stockholm och ska vara där fredag lördag och mysa lite på stan och självklart själva huvudpunkten som innebär att vi verkligen ska dit, Björn Skifs :)

Jobbar inte många timmar imorgon vilket var long time ago jag gjorde, endast 5 timmar, skönt! Det som är synd är att det är från 3 till 8 och det innebär att jag inte är hemma förrän klockan 9. Sen tisdag onsdag så jobbar jag 12 till 8 men sen kommer jag vara ledig både torsdag och fredag :D
Ha en bra kväll! Puss & kram

2 Maj

Sitter i soffan framför Wipeout och sneglar lite halft på det, Helena från ensam mamma söker och Oskar är ju med idag. Helgen har varit väldigt lugn, slutade kvart över 8 i fredagskväll och åkte bil hem, mådde illa hela fredagen så jag åkte i princip hem bara och däckade i sängen. Vaknade upp ganska tidigt på lördagen, skulle hjälpa mamma och mormor. Vi åkte och köpte blommor och sen planterade dom hos morfar. Väl när vi kom hem skulle vi fira Daniel eftersom han fyller 30 på onsdag :) Sen på fredag så blir faktiskt min lillskrutt 1 år! :) Hela veckan börjar jag kvart i 9 till halv 6, kommer inte hinna med så mycket annat än att jobba och laga mat. Ledig nästa helg igen och har faktiskt lite beslutsångest om jag ska följa med till statt i karlskoga eller inte, det är ju Eric Grönwall så vet inte riktigt om det är så lockande eller inte. Ska ju ta mig hem mitt i natten också.
Har kommit på lite mer saker som jag måste köpa när jag ska flytta också, känns som att det kommer bli en riktig storhandling när jag väl kommer till Ikea.

Nu ska jag fortsätta kika på tvn, ha en bra kväll! Puss & kram

RSS 2.0