19 Februari

Var ju som sagt ledig igår med och var nere på stan med mormor och mamma :) När vi hade varit på stan så åkte vi hem och jag gjorde en otroligt god paj till mig och mamma. Mamma var jättenöjd med den och tyckte den var jättegod :) Sen gick jag ut en sväng med min lilla skruttis i snön och han skönk bara ner så han ville gå in lika fort igen.



Sen skulle vi äta tacos på kvällen, vilket jag inte gjort på aslänge :)



Idag har jag jobbat och det var segaste dagen på länge på jobbet, jag har varit så sleten och seg i kroppen. Men jag tog mig igenom dagen tillslut ändå :) Har endast tagit det lugnt efter jobbet idag eftersom jag fortfarande inte mår bra. Ska upp och jobba imorgon igen så bara att ta nya tag då. Jag ser framemot fredag den 25 februari för då rullar det in nya pengar på kontot och då ska jag verkligen använda dom till rätt saker den här månaden och spara så mycket det går eftersom jag snart ska utomlands också :) Om cirka en månad fyller jag år också och det ser jag också framemot, kommer hända en hel del då vilket ska bli kul :) Nej nu ska jag mysa framför tvn med min söta katt :) Ha en bra kväll :) Puss och kram

17 Februari

Idag har jag varit ledig vilket var väldigt välbehövligt, jag har känt mig matt i hela kroppen i några dagar och är fortfarande väldigt förkyld och det verkar som att det aldrig vill försvinna. Jag har inte tränat ordentligt på flera veckor och känner att jag börjar få lite ångest. Har ätit på tok för mycket onyttiga saker för att inte träna något alls. Det måste det verkligen bli ändring på snart, så jag ska endast ta det lugnt när jag kommer hem från jobbet och bara göra det nödvändigaste, laga mat och umgås med dom jag tycker om!
Idag tog jag mig en sovmorgon och sen gick jag upp och ringde och pratade lite med mormor för imorgon ska jag följa med henne ner till stan för hon måste göra lite ärenden. Ska bli skönt och träffa henne lite :) Sen blev det en härlig ansiktsmask och en lång lång lång dusch så himla underbart :) Sen kom jag på att jag skulle börja baka så jag satte igång med det och fick detta resultatet:



Min syster kom förbi och vi satt och kollade på tv en stund och tog oss en kopp te och det var väldigt gott :) Sen åkte vi upp till mamma och pappa för att vi skulle åka och handla åt dom. Handla och sen åkte jag hem igen och nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt och har tagit en varmakoppen :)
Ha en bra kväll! Puss och kram

15 Februari

Igår var det alla hjärtans dag :) dagen började bra på jobbet och flöt på ganska bra, sen tog jag bussen hem och skulle träffa underbara Emma och hennes dotter för lite alla hjärtansdag mys! Det hela började med att vi kom hem och jag var tvungen att laga lite mat så jag skulle ha till matlåda idag, det blev korvstroganoff och ris, gott gott tyckte vi alla :) Sen gjorde vi lite gott till efterrätt, chokladpudding och grädde blev det!







Helt enkelt en helt underbar dag, jag fick också lite smått och gott av mamma och pappa! Tur jag har dom, jag älskar dom enormt, även min syster som alltid säger så bra saker! :) <3

Idag jobbade jag över lite på jobbet och det kändes ganska skönt, behöver lite extra pengar i fickan när jag snart ska fly Sverige för någon vecka och bara leva livet och slappna av och slippa alla bekymmer ett tag. Efter jobbet skulle jag ta en fika med underbara Simone som jag inte gjort på väldigt väldigt länge. Det var en trevlig eftermiddag som var välbehövlig med en dos av henne. Sen tog jag bussen hem för att åka upp till mamma och pappa och umgås lite grann idag. Min pappa hade fått sina nya telefon, det var verkligen på tiden så han kan ringa igen.



Imorgon ska jag färga håret på min syster, så får jag lite tid med henne igen! :) Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och kolla en film så jag somnar tidigt ikväll, ska ju upp klockan 6 imorgon igen för att ta mig till jobbet!
Ha en bra kväll :) Puss och kram

13 Februari

Måste bara säga att jag hade världens roligaste kväll på länge i fredags tack vare Emma och Sofia, tack :) Igår var jag bara hemma och tog det lugnt, sen tog jag mig en härlig promenad upp till mamma och pappa för vi skulle beställa kinamat och äta, gott :)



Sen tog pappa och jag en sväng och hämtade min syster som jobbade och sen hem igen och då kom jag på en superbra idé att vi skulle baka, så det slutade med att det blev en sockerkaka tillslut och den smakade hur bra som helst :)



Inatt sov jag som en stock och det var så himla skönt, har inte sovit så bra på länge! Vaknade till runt 10 och var yrvaken en stund. Dagen började bra i alla fall som tur var, hihi :) Sen tog jag en sväng upp till mamma och pappa igen. Sen åkte jag hem och drog fram allt som hade med städning och göra, har dammsugit hela lägenheten, skurat och plockat iordning på saker som inte ligger som det ska, bytt sängkläder så inatt kommer jag nog sova minst lika bra :) Nu sitter jag i soffan och försöker ta det lite lugnt faktiskt. Funderar på om jag ska åka och handla om en liten stund så jag har allt jag behöver i veckan eftersom jag ska jobba som vanligt. Ledig torsdag och fredag i alla fall så då ska jag hinna med och göra lite vettiga saker hade jag tänkt :)

Ha en bra dag! Puss och kram

10 Februari

Idag har jag hunnit vara på sjukhuset, träffa underbara Emma och hennes goa dotter. Insåg även att mitt bankomatkort bara helt plötsligt slutade fungera idag så det vara bara att traska in på banken och beställa ett nytt kort och ta ut lite pengar så jag klarar mig någon gång till nästa vecka när jag får det nya kortet. Sen fick jag skynda mig hem för att hämta matlådan och gå till bussen. Bussen åkte inte i tid så jag kom försent till jobbet vilket gjorde min dag på jobbet till skit! Men som tur var har jag världens bästa syster som hämtar mig vid bussen så jag slipper gå hem i detta jävla skit väder. Imorgon jobbar jag dag igen så dags att snart gå och lägga sig så jag orkar upp imorgon :)
Fick hem ett trevligt brev idag också så något går framåt i alla fall :)
Imorgon ska jag och Emma åka till Karlskoga för att umgås lite med min underbara vän Sofia :) Ledig i helgen igen vilket ska bli så himla skönt, ska bara ta det lugnt och slappna av.
Nu ligger min skruttis bredvid och har kurat ihop sig och bara gosar med mig, han är trött plutten så vi ska snart lägga oss och sova.
Ha en bra kväll och en trevligt helg :) Puss och kram

Saknar!!

9 Februari

Redan onsdag och snart helg ingen vilket jag tycker är underbart :) Igår var det härligt väder med sol och nästan så att det värmde lite på ryggen när jag gick till bussen. Var en seg dag på jobbet men sen när jag kom hem så tog jag en promenad med Emma så det lättade upp stämningen lite. Sen hem och krypa ner i sängen för att sova och nu starta en lika bra dag som igår, fast dagen på jobbet kan gå lite fortare bara :)

Nu ska jag pysa, hade bra! Puss och kram

6 Februari

Veckan gick ganska fort som tur var! I fredags var jag ledig och det var enormt skönt, började dagen med att åka ner till polisstationen för att ta kort för passet som vi behöver när vi ska åka utomlands om ett tag :D Sen tog jag och mamma en sväng över till Karlskoga för att besöka Maxi och Överskottsbolaget. Fick med mig en hel del bra grejer hem, köpte lite nya tallrikar och burkar på Maxi. Sen tog vi även vägen förbi Max och käkade lunch, det var gott :) Sen åkte vi hem och bara tog det lugnt! På kvällen skulle jag bege mig till Karlskoga igen för att äntligen dricka lite vin med mina underbara arbetskollegor Sofia och Caroline, det var en riktigt trevlig kväll. Fast kanske lite mycket av det goda. När jag vaknde upp hos Sofia på morgonen för att bli hämtad av pappa så märkte jag att min plånbok var bort och det var inte alls bra! Som tur var så hade jag tappat den i bilen som vi fick skjuts med hem så jag har redan fått tillbaka den :) Tur det finns ärliga människor ibland! Min lördag var inte den bästa kan jag säga, mådde som jag förtjänade och låg uppe hos mamma och pappa precis hela dagen.
Idag har jag bara tagit det lugnt, ätit mat hos mamma och pappa två gånger och varit ute och tagit en promenad med min lilla skruttis i den snön som finns kvar, han gillade det verkligen! :) Sen har jag hunnit träffa Sophie över en kaffe, skönt att prata en stund i alla fall :) Fick matlåda av mamma och pappa så slipper laga mat så nu kan jag bara slänga mig i soffan och titta på Solsidan som börjar om en stund :)

Jag längtar bort, långt långt bort! Och snart så är jag där igen!



Ha en bra kväll!

Puss och kram

3 Februari

Ja nu var det ytterligare en ny månad igen! Tiden bara springer iväg och vart tar den vägen!?

Vet inte vad jag ska säga om vissa saker längre. Tycker bara att det är så patetiskt allting, hur man ens orkar med sig själv när man beter sig och ljuger så man ska tro sig själv. Dessutom inleder man inte ett nytt förhållande med att vara otrogen med sitt ex. Jag hoppas verkligen att rätt person kommer få reda på hur du beter dig en vacker dag och inser att du alltid kommer vara en stor lögnare. Jag förstår inte hur man kan vara så blind?

Idag vaknade jag hyfsat tidigt för jag hade lite att göra, nu har jag städat, lagat mat och väntar på att jag ska kunna åka till jobbet. Sista dagen jag jobbar nu sen är det äntligen helg för mig, ledig fredag lördag och söndag :D Ska bli så skönt! Imorgon ska jag ta mig några glas vin med Emma och antagligen åka till Karlskoga! :) På lördag ska vi köpa kinamat och äta med familjen sen ska vi fira Sofia på kvällen eftersom hon fyllde år i tisdags :)

Ha en bra dag för det ska jag i det härliga vädret som kom nu :) Puss och kram

Jag vill ha sommar nu!



RSS 2.0