27 December

Nu har jag äntligen fått den soffan jag har tjatat om så länge. Har varit i karlstad både igår och idag, igår fick vi med oss lite klädsel till soffan och lite kläder, tröjor och sånt. Idag åkte vi tillbaka med kärra och allt så vi kunde ta med oss soffan hem. Vi var där innan det ens hade öppnat och vi åkte hem typ 20 minuter efter att det hade öppnat så det var verkligen en snabbvisit. Idag ska jag inte göra mycket annat än att bara ligga i soffan och ta det lugnt och njuta av att jag är ledig idag men börjar jobba redan imorgon. Hade tänkt att åka iväg och storhandla lite sen för det börjar ta slut på all mat här hemma.
Ha en bra dag alla och hoppas alla haft en trevlig och underbar jul! Kram

Här kommer min soffa :D


God Jul :)

Nu är det självaste julafton och vi har redan ätit julbord och gott, hade efterrätt och godsaker. sen var det kalle anka som gick på tvn, anna anka kan slänga sig i väggen! Vi delade ut julklappar och nu sitter vi vid köksbordet igen och fikar och dricker must. Väntar på att jag ska skjutsa hem mormor för sen ska Daniel komma och hämta mig :) Då ska vi åka hem och mysa framför tvn. På lördag så har jag tänkt att köpa en ny soffa för nu har jag fått pengar till det, äntligen kan jag köpa min efterlängtade soffa! Skönt :D
Ha en bra julafton alla och grattis Elin Collin på 20 årsdagen! :) Kram

Onsdag

Idag var det sista dagen innan lite ledighet, skönt med några dagars ledigt och bara slappa och få belöna sig själv med lite saker. I morse när jag vaknade så hade jag världens huvudvärk men stoppade i mig en tablett och pallrade mig iväg till bussen och kämpade igenom hela dagen. Marie bjöd på lite fika för hon fyller år idag, grattis grattis :) Sen hem och orkade inte göra så mycket så vi beställde pizza och åkte iväg och köpte bingolotter så nu sitter viv här framför tvn och spelar. Jag har vunnit en ny bingolott åtminstone till nästa vecka för miljonprogrammet så det är bara att hoppas på att man vinner då istället.
Imorgon så är det julafton och äntligen så kommer det vara en vit jul för en gångs skull, kommer inte ihåg när det var det sist. Är förväntans full inför imorgon, undrar hur denna jul kommer bli. Ska ta med mig bamse upp till mamma och pappa så han får vara med och äta massa julmat han också, han har julklappar att få han med! Den soffan jag vill ha kommer med på mellandagsrean och jag vill ha den! Ska nog ta och köpa den som en lite julklapp till mig själv :)
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll och en GOD JUL imorgon :) Kram




Söndag

Nu var det länge sen jag skrev något, en hel vecka sen. Har haft mycket att göra hela veckan så har inte riktigt hunnit med att skriva här. Nu har jag lämnat in min sista uppsats för den här termin och ska inte fortsätta att plugga utan jag ska jobba jobba jobba! I fredags var jag helt slut när jag kom hem från jobbet, fanns inte mycket ork att göra någonting, hamnade i soffan bredvid Daniel och vi somnade en sväng sen la vi oss väldigt tidigt. Vaknade upp i ganska okej tid igår, runt 10 någon gång. Bamse skulle få hälsa på min mamma och pappa och busa av sig lite så vi åkte dit en sväng. Jag fick hjälpa till att laga lite tröjor och annat som behövde lagas. Sen åkte jag och pappa och handlade för jag skulle ha en julskinka! Jag hittade en riktigt fin och den tillagade vi och den blev skitgod :D Senare på kvällen igår så träffade jag Sophie för en fika, av alla konstiga ställen så satt vi oss på maxi och fikade, vi hade inte så mycket andra val direkt. Blev en mysig fika ändå, vi pratade ett tag och sen tog vi en sväng runt staden och sen åkte vi hem för att sova. Somnade ganska bra tid ändå för att vara helg, har varit så trött så det var behövligt. Är nu vaken och har inte en aning vad jag ska göra riktigt, kanske ska gå upp och göra liite frukost med julskinka på smörgåsen :)
Måste ner till stan idag och köpa mina sista julklappar så att jag blir klar med det. Kommer inte ha all tid i världen till det i veckan med tanke på att jag ska jobba ända fram till julafton.
Ha en trevligt fjärde advent! Kram

Söndag

Var kanske ett tag sen jag skrev, men känner att det här är väl kanske inte mitt prio ett. Har väldigt mycket andra saker att göra först och främst. I fredags kvar det julbord på jobbet, gott :) Senare på kvällen var det julfest på wickan för alla som jobbar på transcom. Kvällen blev lyckad och är nöjd att jag följde med ut för en gångs skull. I lördags däremot så mådde jag verkligen som jag förtjänade, inte bra med andra ord. Sov i princip konstant hela dagen och orkade knappt äta något. Det började ordna upp sig fram mot kvällen och då gjorde Daniel mat till mig, skönt att slippa stå vid spisen själv för en gång skull :) Senare åkte vi ner till brogårdshallen för det var ju lussebandy, Paulina spelade så vi tittade en match och det var ganska mycket folk så orkade inte sitta kvar så länge med tanke på att jag fortfarande var lite dålig :P Idag har jag hunnit vara nere på stan, städat och tvättat, det är fortfarande tvätt kvar, men ska snart springa ner och ta reda på det sista. Var även och tog en fika med Sophie förut idag, trevligt och mysigt i mörkret. Har gjort egna pannbiffar idag, gott med potatis och brunsås till :) Nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, efter det ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i soffan och bara mysa.
Ha en trevligt kväll! Kram

Torsdag

Igår gjorde vi vårat slutprov för att se om vi hade klarat av utbildningen, nja det gick väl som väntat men jag är fortfarande kvar så något måste jag ju ha gjort bra :) Idag har det varit väldigt blandat vad vi gjort på jobbet, ena stunden satt vi och nästan slappade nästa var Tele2 där och snackade och vi fick en tröja med frank på :D Sen satt vi på telefon för första gången med abonnemang idag, gick väl okej i alla fall men det är fortfarande väldigt mycket man måste lära sig! När jag kom hem förut blev det en sväng till mamma och pappa och sen åkte vi och handla lite god mat, jag köpte kebab och Daniel tog en pizza. Imorgon är det sista dagen innan helg för denna vecka, skönt och som jag har längtat efter att slippa jobba mer den här veckan just nu :P
Ha en bra kväll alla! Kram

Måndag

Idag hade vi ett halvtidsprov på jobbet, det gick galant men var så jävla nervös att jag inte skulle klara det, men jag gjorde det som tur var! :) Efter det samlyssnade vi med några nere på kundtjänst, ibland kan man bli mörkrädd för vissa kunder, endel är verkligen konstiga. I morse när jag cyklade till bussen så klarade sig inte min påse med alla grejer i så bra, den var trasig redan innan jag var framme vid bussen, det verkligen spö regnade. Får hitta något annat att ta det i imorgon. Har börjat komma med i tiden nu på morgonen när jag går upp, inte lika trött som jag brukar och nu somnar jag inte på jobbet längre. Är helt slut efter denna dag, har jätte ont i kroppen så funderar på om jag är på väg att dra på mig någon förkylning eller något snart. Imorgon är det dax att gå upp kl 6 igen för att hinna med bussen som går kl 7. Till helgen är det julfest, hoppas veckan går fort!
Hoppas ni får en bra kväll det ska jag ha! :) Kram

Söndag

Idag har jag äntligen satt upp ljusslingan vi köpte i veckan, det blev bra och mysigt på balkongen :) Har ingen bild just nu men det kommer. Var även nere på stan en sväng förut idag, det var väl inte så mycket att hänga i julgranen, det var knappt något folk ute heller. Har i alla fall pyntat lite mer här hemma och nu till kvällen ska vi tända andra adventsljuset :) Har även beställt en ny klänning jag troligtvis ska ha på julfesten nästa helg. Hoppas det blir kul. Nu ska jag ta en snabbsväng till konsum för och kolla efter bröd, så ha en trevlig kväll! Kram

Lördag

Idag vaknade jag runt halv 11 någon gång, skönt med en sovmorgon för en gångs skull :) Gick och gjorde frukost, sen åkte jag iväg med Bamse till mamma och pappa så han fick hälsa på dom och busa lite där uppe. Däremot så är han inte lika busig längre när han är kastrerad men det är bara bra för då kanske jag kan ha saker framme utan att dom rivs ned. Blev bjuden på god mat där uppe också, skönt för då slapp jag stå och laga mat själv. Har inte gjort så mycket idag överhuvudtaget. Åkte ner till Lina en stund förut, drack ett glas vin :) Daniel kom och hämtade mig för vi skulle skjutsa hem Paulina från jobbet. Nu har jag och Bamse ätit räkor och han ligger och sover och mår gott nu min lilla skrutt! Imorgon har jag tänkt att ta mig ner till stan och kika lite på skyltsöndag också, hann inte ned förra söndagen när jag bakade lussekatter. Måste verkligen försöka börja köpa julklappar också så att jag hinner med att köpa till alla, i och för sig så är det inte så många men dom jag ska köpa till måste jag hinna med :P Men tror jag vet lite vad jag ska köpa i alla fall, men det tål att tänkas på.
Nu ska jag lägga mig framför tvn igen och slappa för jag är enormt trött! Ha en bra kväll/natt :) Kram

Fredag

Äntligen är helgen här, har längtat efter detta hela dagen och halv 5 så var det helg för mig, nästan i alla fall förutom att jag skulle göra mitt slutprov i geografin halv 6. Det gick skit bra och jag är överlycklig över mitt betyg :D Det lönade sig verkligen att gå kursen. Har varit en väldigt seg dag på jobbet idag, förutom sista halvtimmen när vi satt och spelade inte massa avtal, vi flummade bort allt istället för att försöka vara seriösa och lära oss något av det :P Nu sitter jag hemma i soffan och har mysigt med mig själv ungefär, fast Daniel ligger i soffan bredvid och nästan halvsover, tråkigt en fredagkväll liksom. Men jag orkar inte göra så mycket annat, har tänt lite ljus och ska nog krypa ner under filten snart och bara vara, kommer somna tidigt ikväll efter denna hårda vecka. Ska nog gå till kylskåpet och hämta mig en cola så jag orkar vara uppe en stund i alla fall.
Imorgon ska vi försöka sätta upp ljusslinga jag köpte i veckan, får se hur det går men kommer upp lite kort på det senare när det är fixat och klart. Ska även sätta mig lite med min uppsats som ska lämnas in innan den 18 december, det är det sista jag behöver göra som har med skolan att göra för den här terminen. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska gå någon mer kurs efter jul sen, men kan nog vara skönt att komma igång med jobbet först och se hur mycket tid jag verkligen har över om det finns plats i de ämnena jag behöver läsa upp.
Hoppas alla får en bra kväll och en fortsatt trevlig helg för det ska jag ha :) Kram


Torsdag

Jag är helt slut idag, har verkligen ingen ork att göra mat eller någonting egentligen. Måste verkligen ta tag i att börja plugga snart för imorgon så ska jag ha slut prov över internet med min lärare. Köpte ett busskort i tisdags så jag åker numera buss till jobbet, för dyrt att åka bil fram och tillbaka varenda dag. Slutar halv 5 varje dag och bussen går hem 20 i 5 så har sprungit som fan dom här två dagarna för att jag ska hinna med bussen hem för att slippa vänta en timme, detta har sina fördelar och nackdelar, motion men däremot en enorm träningsverk i benen för det är evigheter sen jag sprang sist. Imorgon är det fredag och jag längtar enormt mycket tills dagen är över imorgon och det är bara att slänga sig i soffan när jag kommer hem efter jobbet och bara vara och inte behöva lyfta ett finger mer. Idag har min lilla skrutt blivit kastrerad och vaccinerad, han är lite vinglig fortfarande men nu ligger både han och Daniel och sover. Ska föresten sparka upp Daniel ur soffan nu för han ska göra mat åt mig ikväll har han lovat!
Ha en fortsatt trevlig kväll alla! Kram

Tisdag

Idag har jag varit i karlstad, slutade lite tidigare från jobbet eftersom jag skulle till tandläkarn, och fy fan säger jag bara, nu har jag skit ont! :( Hann springa in på rusta och köpa en slinga till balkongen som vi ska sätta upp imorgon :) Sen lite andra små grejer som kan vara bra att ha när man ska slå in alla julklapparna. Var även inne på ikea och handlade lite små grejer, bla annat en lykta som kommer på bild här nere. Sen kommer det även bild på min adventstake jag har gjort iordning och fixat med :)






Nu ska jag snart hoppa i säng, för imorgon ska jag åka buss till jobbet och har skaffat mig ett busskort jag ska använda hela månaden istället för att åka bil. Kommer antagligen motionera lite mer än vad jag gör nu så hoppas att jag får lite bättre motion på köpet också.
Nu ska jag tvinga Daniel att han ska gå och lägga sig samtidigt som mig så vi kan gosa lite!
Ha en bra kväll/natt alla :) Kram

RSS 2.0